KPN EEN MKB 4G Back-up

Binnen KPN EEN MKB zit gratis 4G Back-up. Dat houdt in dat bij eventuele storingen op het vaste netwerk het mobiele netwerk de verbinding overneemt. Dat zorgt voor meer zekerheid en continuïteit.

Een internetverbinding die op een belangrijk moment uitvalt, met alle gevolgen van dien. Het is de schrik van elke ondernemer! Een stabiele internetverbinding is cruciaal om jouw bedrijf draaiende te houden.

Back-up via 4G is standaard onderdeel van KPN EEN MKB. Als de primaire vaste verbinding wegvalt, schakelt het modem automatisch over op de 4G Back-up, zodat de business gewoon doorgaat.


Altijd online

Bij KPN EEN MKB worden internetstoringen standaard binnen acht kantooruren opgelost. Terwijl de storing verholpen wordt blijft de ondernemer online dankzij 4G Back-up.

Zo is elke onderneming, altijd online. Je kunt gewoon blijven internetten, mailen en bellen, en klanten kunnen blijven betalen via Pin. Jouw bedrijf en medewerkers merken hier niks van. Als de storing verholpen is schakel je automatisch weer terug op de vaste verbinding.


Extra Veilig Internet

De 4G Back-up is in aanvulling op de module KPN EEN MKB Extra Veilig Internet. Deze beschermt alle verbonden apparaten tegen virussen, malware en ransomware, door onveilige websites te blokkeren.


Meer weten

VTM biedt de mogelijkheid om jouw primaire internet aansluiting te combineren met een 4G back-up internet verbinding. Zo heb je in geval van storing aan de vaste verbinding de beschikking over een alternatief en draait jouw organisatie gewoon door.

Wil je meer weten over 4G Back-up mogelijkheden voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op via info@vtmgroep.nl of 0174 527 320.

 

Terug naar overzicht