Synchroniseren mappen vanuit SharePoint

Het in Windows Verkenner synchroniseren van de mappen vanuit SharePoint, kan via de portal omgeving van Microsoft 365 worden gestart.

Stap 1:
Ga naar http://portal.office.com/ en log in met de bekende inloggegevens van Microsoft 365.

Stap 2:
Door middel van de menu knop links boven (de 9 puntjes), wordt er een menu geopend en daar kun je voor de optie SharePoint kiezen. Kies de desbetreffende SharePoint site.

Stap 3:
Vervolgens kies je voor de knop Documenten en daarna druk je op synchroniseren.

Stap 4:
Er wordt gevraagd of OneDrive mag worden geopend en dat mag. Klik daarom op de knop Openen.

De mappen worden nu gesynchroniseerd in Windows Verkenner.

Contact

Wij begeleiden veel organisaties die gebruik maken van SharePoint. VTM bespreekt graag de mogelijkheden van SharePoint. Neem daarvoor gerust contact op met ons via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl

Terug naar overzicht

Sharepoint de fileserver van de toekomst