Webinar: No IoT, No Food

Vanwege de overweldigende interesse en enthousiaste reacties op onze klantcase met G.J. de Blois Watertechnologie, hebben we besloten om een webinar te organiseren, waarin we dieper ingaan op de oplossing, de connectiviteit, het LoRA-netwerk en de (maatschappelijke) rol van IoT.

Klimaatverandering aangaan met IoT

In deze klantcase behandelen we een innovatieve oplossing ontwikkeld voor klimaatadaptief waterbeheer. Deze oplossing maakt gebruik van het krachtige LoRa-netwerk van KPN en stelt boeren in staat om waterbronnen efficiënter te benutten en effectief om te gaan met klimaatverandering.

Wil je meer weten over deze oplossing en de impact ervan op de landbouwsector? Lees dan hier de klantcase.

Schrijf je nu in voor de webinar!

Wil je meer weten over hoe IoT en KPN's LoRa-netwerk revolutionaire mogelijkheden bieden voor het efficiënt benutten van waterbronnen en het aanpakken van klimaatverandering? Schrijf je dan via onderstaande button in voor onze webinar!

Inschrijven

Tijdens deze sessie delen Gert-Jan de Blois van G.J. de Blois Watertechnologie, Ashwin van der Waal van VTM Groep en Jurjen Lengkeek van de IoT-academie hun kennis en inzichten over klimaatadaptief waterbeheer en de (maatschappelijke) rol van IoT.

Terug naar overzicht