KPN ÉÉN Anywhere versus VastMobiel (VaMo)

KPN biedt twee opties voor de integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo) op KPN ÉÉN V2. Beide opties hebben elk hun specifieke kenmerken, wat ze geschikt of ongeschikt maken voor verschillende situaties. Hieronder treft u een overzicht van beide opties met specifieke functionaliteiten.

Anywhere   VaMO

Mobiel bellen is traditioneel mobiel bellen, dit is niet geïntegreerd in de hosted telefooncentrale. Mobiel bellen is volledig geïntegreerd in de hosted telefooncentrale.
X Zapper is benodigd om intern/zakelijk te bellen.
(geldt ook voor virtual-on-net users)
Intern/zakelijk bellen met je native-dialer.
X Geen voicemail voor zowel vast en mobiel, deze staan los van elkaar. 1 voicemail voor vast & mobiel.
Persoonlijke voicemail (Business voicemail) op mobile mogelijk. X Geen persoonlijke voicemail (Business voicemail) op mobiel mogelijk.
SMS bij gemiste oproep mogelijk. SMS bij gemiste oproep mogelijk.
SMS bij voicemail bericht mogelijk. X >Geen SMS bij voicemail bericht mogelijk.
X Geen mogelijkheid tot gespreksopname mobiel. Mogelijkheid tot gespreksopname mobiel (Mobility aan).
Voicemail ten alle tijden beschikbaar (telefonisch). X Internet connectiviteit benodigd om voicemail uit te luisteren.
Vast en mobiel is gescheiden (06 gesprekken zijn niet zichtbaar voor collega’s in de software integratie/receptie/callcenter). Mobiel bellen is volledig geïntegreerd in de hosted telefooncentrale en zichtbaar voor collega’s.
Mobiel volgt ingestelde instellingen mobiel netwerk. Mobiel volgt de belrechten van de telefooncentrale (calling plan).
Mobiel wordt wereldwijd ondersteund. X VaMo word niet overal ondersteund. U valt op sommige roaming netwerken terug op beperkte bel functionaliteiten.
Geen instelling benodigd hoe uit te bellen (mobiel bel je via 06 en via zapper zakelijke nummer). X Mobility uit betekend geen voicemail.
X Geen mogelijkheid intern bellen met native-dialer. X Mobility op “Vast”, gaat het mobiele verkeer via vaste-toestel.
X Geen inzage in beschikbaarheid van mobiel toestel (06-nummer). Telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is altijd zichtbaar voor collega’s.
  Callforwardingen vaste-toestel gelden niet op mobiel.   Callforwardingen vaste-toestel gelden ook voor mobiel (zodra je doorschakeling realiseert word je gehele profiel doorgeschakeld.
  DND (Do Not Disturb) geldt alleen voor het vaste toestel.   DND (Do Not Disturb) geldt voor het gehele profiel (vast en mobiel).
Mogelijkheid tot voeren van 2 oproepen (met vast en mobiel). X Geen mogelijkheid tot 2 oproepen met vast en mobiel (zodra je mobiel in gesprek bent, ben je onbereikbaar op vaste toestel).
Nummerweergave instellingen te wijzigen via native toestel instellingen. X Zapper is benodigd om nummerweergave instelling te wijzigen.
X Geen mogelijkheid intern bellen met native-dialer. Keuze voor uitbellen via hoofdnummer, direct nummer of een mobiel (06) nummer op mobiel.

Terug naar overzicht

KPN EEN anywhere vs VaMo

Deel via:

Zie ook:

Bellen in de Cloud

Met bellen in de Cloud kiest u voor telefonie op maat. Lees alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van bellen in de Cloud in onze whitepaper.