De modules van KPN EEN

KPN EEN is één geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 aanspreekpunt. KPN EEN is geschikt voor bedrijven vanaf 5 medewerkers.

KPN EEN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt KPN EEN opbouwen met de volgende modules:


Mobiel bellen

Met KPN EEN kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Mobiele toestellen krijgen daarmee dezelfde mogelijkheden als vaste toestellen die gekoppeld zijn aan uw telefooncentrale. Ook met uw mobiele toestellen belt u onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland.


Vast Bellen

U hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig: alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare netwerk van KPN. Bovendien belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand.


Vast Internet

Om gebruik te maken van KPN EEN hebt u een vaste internetaansluiting van KPN nodig. Deze kunt u ook gebruiken voor andere toepassingen. Zo heeft u EEN verbinding voor al uw toepassingen.


Zakelijk Office 365

Met  Zakelijk Office 365 krijgen uw medewerkers de beschikking over online software van Microsoft. Met toepassingen als Lync, Sharepoint, Office en Exchange werkt u nog efficiënter. Online vergaderen en tegelijkertijd werken aan hetzelfde document behoren tot de standaard mogelijkheden. Met Zakelijk Office 365 investeert u voor deze toepassingen niet meer in een eigen server. Lees meer over Office 365.


Mobile Device Management

Met de module Mobile Device Manager, die per gebruiker aan KPN EEN kan worden toegevoegd, houdt u grip en controle terwijl uw medewerkers de vrijheid krijgen om gebruik te maken van verschillende (privé) devices, zoals smartphones en tablets. U beheert met Mobile Device Manager op eenvoudige wijze de devices binnen uw bedrijf vanuit 1 centrale portal.


Mobiel Internet

Bij bijna alle mobiele abonnementen onder KPN EEN is 10.000 MB mobiel internet per gebruiker inbegrepen. Dit gebeurt op basis van groepstegoed, de MB's kunnen gedeeld worden met collega's. Dit groepstegoed is naar wens uit te breiden. Voor het profiel Onderweg Bundel geldt een limiet van 500 MB mobiel internet per gebruiker.


Pinnen

Veilig en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand. Veilig door de certificering van Currence, snelle transacties en korte wachttijden en vaste lage kosten. KPN levert u het Ondernemerspakket of een losse internet verbinding. Uw PIN leverancier levert u het PIN apparaat en het bijbehorende contract.


IP-VPN

Een veilig en besloten bedrijfsnetwerk. Uitwisseling van informatie is cruciaal voor het succes van uw organisatie. Met Epacity IP-VPN koppelt u uw computer- of bedrijfsnetwerken van verschillende vestigingen aan elkaar, zodat 1 bedrijfsnetwerk ontstaat. U hebt daarmee een uitgebreid beveiligd en eigen besloten netwerk, met beheersbare kosten. Lees meer over IP-VPN


KPN ÉÉN MKB - Extra Veilig Internet

Internet is de levensader van organisaties, dit moet altijd werken. Daarom zorgt KPN dat klanten altijd 'in business' zijn. Met KPN ÉÉN MKB heeft u ook nog eens automatische bescherming tegen malware, ransomware en virussen. Lees meer over KPN ÉÉN MKB - Extra Veilig Internet

 

Vragen? Wij helpen u graag!

Voor vragen over KPN EEN kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de geschikte communicatie oplossing voor uw organisatie.

Neem contact met ons op


Terug naar de info pagina KPN EEN

 

Terug naar overzicht

aventel kpn een partner

Deel dit artikel via:

Zie ook:


Bellen in de Cloud

Met bellen in de Cloud kiest u voor telefonie op maat. Lees alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van bellen in de Cloud in onze whitepaper.

Bekijk whitepaper

 

KPN ÉÉN factuur specificatie

In Mijn KPN EEN Insight kun je jouw factuur, én specificatie, opvragen, welke inzicht geeft in de abonnements- en verbruikskosten van mobiele abonnementen. Wendy legt uit waar je de specificatie van jouw KPN EEN factuur kunt vinden.

#Tip van Wendy - KPN ÉÉN factuur specificatie

Bekijk de video

Volgende

Documentatie KPN EEN Telfort Zakelijk
Documentatie KPN EEN