Cybersecurity Framework

VTM richt zich op optimale beveiliging van organisaties, op basis van een risicogebaseerde aanpak. Voordat wij iets gaan doen, gaan we eerst met jou in gesprek. Wij willen jouw organisatie begrijpen, hoe zien bedrijfsprocessen er uit en welke informatie en datastromen gebruik je binnen jouw organisatie? Doen we dit niet, dan is het onmogelijk om in te schatten welke risico’s jouw organisatie loopt.

Wanneer we jouw bedrijfsprocessen en risicogebieden in kaart hebben, komen we met oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie. Zodat je er zeker van kunt zijn dat je alleen investeert in oplossingen die passen bij jouw organisatie.

Onze Cybersecurity diensten zijn zorgvuldig vormgegeven in ons VTM Cybersecurity Framework, gebaseerd op de volgende categorieën;

  • Identify: Weten wat je hebt, wat belangrijk is en welke risico’s je loopt.
  • Protect: Incidenten voorkomen met techniek, mens & procedures
  • Detect: Monitoren van verdacht gedrag en afwijkingen
  • Response: Reageren op incidenten en bijsturen op basis van opgedane inzichten
  • Recover: Herstellen naar een normale bedrijfsvoering

Met ons brede diensten- en productenportfolio en ons hoge kennisniveau faciliteren wij onze klanten in het meest veilige gebruik van informatie en communicatiediensten. Het is een op elkaar afgestemde combinatie van verschillende diensten binnen één oplossing, met één aanspreekpunt. Tot onze diensten behoren:

Terug naar overzicht

Deel via:

Cybersecurity

Uw digitale veiligheid is onze core business

De Cybersecurity diensten van VTM faciliteren in het meest veilige gebruik van uw informatie en communicatiediensten.

Cybersecurity van VTM