VoIP telefooncentrale cloud


Kiezen voor VoIP

Een cloud voip telefooncentrale is de toekomst van zakelijke communicatie. Het kan tot 60% goedkoper zijn dan een traditioneel telefoonsysteem, het is snel en bevat geavanceerde functies die niet beschikbaar zijn op traditionele telefoonsystemen.

Wat is een cloud voip telefooncentrale?

Cybersecurity ICTEen cloud telefooncentrale voip is een methode om spraaksignalen te digitaliseren en vervolgens de digitale steminformatie via een IP-netwerk te verzenden. Om dit te bereiken, wordt de analoge spraakinformatie gecodeerd met behulp van software die een codec wordt genoemd.

Om een ​​VoIP telefooncentrale cloud te laten werken, heeft het een manier nodig om gesprekken tussen gebruikers of naar de buitenwereld te leiden. In een op de cloud gebaseerd systeem is dat een virtuele PBX. De provider voert in een datacenter een PBX-bewerking uit. Je deelt in feite een grote PBX met de andere klanten van die provider, maar omdat deze bedrijven gebruik maken van multi-tenant segmentatie, zal jouw PBX toegewijd aan jou verschijnen. Dit zorgt voor routering van oproepen op jouw VoIP-netwerk.

Begin je selectieproces

Voordat je een telefoonsysteem in de cloud kunt gaan bekijken, moet je weten waarvoor het zal worden gebruikt en hoeveel van jouw bedrijf erbij betrokken zal zijn. Je moet ook naar je bestaande telefoonsysteem kijken en beslissen of je alles gewoon kunt bewaren en een VoIP-functionaliteit bovenaan vastzet, slechts een deel ervan behoudt, of alles vervangt.

Jouw IT-personeel begrijpt de basisprincipes van wat er moet gebeuren voordat een VoIP-systeem kan worden geselecteerd en geïnstalleerd. Dat omvat onder meer capaciteitstesten op jouw huidige leidingen en een grondige controle van de netwerkbeheermogelijkheden van jouw organisatie om ervoor te zorgen dat zij de nieuwe stroom VoIP-gegevens kunnen ondersteunen en beveiligen. Maar voor gebruikers op bedrijfsniveau begint het selecteren van een telefoonsysteem met inzicht in wat VoIP werkelijk is.

Volledig 'in control' en altijd bereikbaar

Met VoIP heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt. Je bent volledig 'in control' en altijd bereikbaar zoals jij dat wilt! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie, wij gaan graag met jou in gesprek!


Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Whitepaper Bellen in de Cloud

Met bellen in de Cloud kiest u voor telefonie op maat. In ons whitepaper leest u alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van VoIP en de mogelijkheden voor uw telefooncentrale.

Bekijk whitepaper Bellen in de Cloud

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things