Pentest


Wat kan een pentest voor jouw organisatie betekenen?

Vandaag de dag is het als organisatie zeer belangrijk om de cyberveiligheid in orde te hebben. Internetcriminelen worden steeds inventiever en zien nieuwe manieren om een systeem binnen te dringen. Hackers kunnen veel schade veroorzaken. Dit hoeft niet altijd enkel financiële schade te zijn. Denk aan gevoelige bedrijfsgegevens of privacygevoelige informatie van je klanten die gestolen worden. Dit zorgt voor imagoschade en ook dit kan funest zijn voor een organisatie. Wil jij weten hoe het met de veiligheid gesteld is van jouw IT-infrastructuur? Door een pentest te laten uitvoeren, komt je achter de zwakke plekken in je systemen en kun je actie ondernemen.


Wat houdt een penetratietest van VTM in?

Cybersecurity ICTDe term penetratietest zegt al voldoende wat hiermee wordt bedoeld. Hiermee wordt getracht om in het systeem te penetreren, zoals hackers ook doen. Laat je een penetratietest uitvoeren door de experts van VTM, dan voeren wij dezelfde technieken uit die hackers ook zullen proberen om in het systeem te komen. Tijdens een penetratietest IT-infrastructuur, testen wij je systemen, alle soorten verbindingen, routes en firewalls, alsmede computer, laptops en andere apparatuur. Wij gaan testen of we van buitenaf toegang tot de IT-infrastructuur kunnen krijgen. Alle kwetsbaarheden in de IT-infrastructuur worden zo blootgelegd. Dit geldt ook voor onze penetratietest web applicaties. Hiermee wordt duidelijk wat de zwakheden van jouw webapplicaties zijn.


Een pentest laten uitvoeren door VTM

Heb je een pentest laten uitvoeren door VTM? Na afloop van de test(en) ontvang je een uitgebreide rapportage met onze bevindingen. Je krijgt hiermee een duidelijk inzicht van de huidige staat van je IT-infrastructuur en web applicaties. Wij denken met onze klanten mee en geven in de rapportage een advies over hoe je de zwakke punten in je systemen kunt aanpakken en beveiligen. Uiteraard zullen wij je hier graag bij begeleiden en adviseren, zodat jouw systemen straks niet meer binnen te dringen zijn.


Secure your Business

Cybersecurity is een breed begrip. Het omvat onderwerpen als fysieke beveiliging, hardware, risico analyses, medewerkers, wet en regelgeving, etcetera. Vaak zien we dat organisaties niet weten welke risico’s ze lopen, wat ze hiermee moeten, laat staan waar ze moeten beginnen. Wilt u meer weten over cyberbeveiliging voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie