DrayTek

DrayTek is fabrikant van breedband-CPE, firewalls, VPN-apparaten, routers, ISDN-gebaseerde oplossingen en draadloze LAN-apparaten. Inmiddels is DrayTek wereldwijd uitgegroeid tot toonaangevend producent van datacommunicatie producten.

Innovatieve oplossingen

DrayTek is samen met haar partners continu bezig met nieuwe innovatieve oplossingen. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, VPN mogelijkheden, VoIP oplossingen en dual WAN oplossingen voor load balancing en fail over.

Zakelijke markt

De technologische ontwikkelingen in de ICT-markt volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven verwachten en eisen steeds meer van de netwerkproducten. Om daar goed op te kunnen inspelen heeft DrayTek voor het MKB segment een grote verscheidenheid aan producten in haar assortiment, die zijn toegespitst op de wensen en eisen vanuit de zakelijke markt.

Kijk voor meer informatie over DrayTek op www.draytek.nl


VTM levert DrayTek producten in onze geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, routers, VPN in combinatie met VoIP, analoge en ISDN telefonie. Gebruikmakend van dit uitgebreide DrayTek assortiment kunnen wij voor elke toepassing een passende oplossing aanbieden.

 

Terug naar overzicht

DrayTek

Deel dit artikel via: