Delta

Delta biedt zakelijk glasvezel op ruim 100 bedrijventerreinen in heel Nederland, plus maatwerk internetverbindingen voor bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in remote areas bevinden of die een specifieke internetbehoefte hebben. Daarnaast levert Delta internet en aanverwante diensten als telefonie over de kabel en glasvezel aan ondernemers door heel Nederland.

Voor ondernemers

Delta is er voor ondernemers en ondernemende bedrijven. Uitgangspunt is dat internet in dienst moet zijn van de organisatie en niet andersom. Daarom bieden wij 24×7 bemand Netwerk Operation Centrum en is een maximale uptime en beveiliging van het netwerk prioriteit nummer 1.

Lokale partners

Om het aanbod optimaal af te stemmen op de omgeving, werkt Delta zoveel mogelijk samen met lokale partners. Door ervaring en expertise te combineren met lokale kennis en behoeften, komen we gezamelijk tot hoogwaardige en flexibele oplossingen.

Zakelijke glasvezelverbindingen

VTM levert zakelijk internet in heel Nederland. Ook zakelijke glasvezelverbindingen via het Delta glasvezelnetwerk. Conform de hoogste eisen van betrouwbaarheid en premium dienstverlening.

Doe de online postcodecheck en u ziet direct de mogelijkheden voor uw organisatie. Bekijk het aanbod en kies de internetverbinding die het beste past bij uw bedrijf.

Doe de postcodecheck


Kijk voor meer informatie over Delta op Delta.nl

 

Terug naar overzicht

images 1

Deel dit artikel via:


VTM Zakelijk Internet