VTM Groep benoemd tot Fortinet Silver Partner

Security specialist Fortinet heeft de VTM Groep benoemd tot Fortinet Silver Partner. Deze benoeming is een erkenning van onze expertise en certificering in het Fortinet productportfolio, in combinatie met de omzetgroei die in het afgelopen jaar gerealiseerd is.

De VTM Groep werkt al geruime tijd met Fortinet beveiligingsoplossingen en security toepassingen. Hiermee wordt end-to-end beveiliging geboden van alle devices en applicaties die werknemers binnen een organisatie gebruiken.

“Als VTM willen wij voorop blijven lopen in kennis en expertise rondom IT beveiliging en cybersecurity. We zetten daarom nadrukkelijk in op samenwerking met gerenommeerde partners als Fortinet en certificering van onze technische (support) medewerkers,” aldus Joeri Schnetz, operationeel directeur van de VTM Groep.

“Goede IT-beveiliging is met de toenemende digitalisering enorm belangrijk voor elke organisatie De komende jaren zal ons securityportfolio dan ook alleen maar verder worden uitgebouwd. De beveiligingsoplossingen van Fortinet zijn daarbij een belangrijk onderdeel. Opschaling naar Silver Partner is alvast weer een mooie stap.”


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

KPN Partner Network Strategische Partners 2020 VTM bokaal
VTM Groep strategisch partner van KPN