VTM Connect en VTM Telecom worden VTM Services B.V.


Graag informeren wij u over het samengaan van VTM Connect B.V. en VTM Telecom B.V. in één organisatie; VTM Services B.V. Wat verandert er voor klanten van VTM en waarom hebben wij gekozen voor deze omzetting?

Eén vlag

Beide B.V.’s vielen al samen onder één vlag; de VTM Groep. Alleen administratief is sprake van gescheiden B.V.’s. In sommige cases zorgt dit voor verwarring. Vandaar dat recent is besloten het voor iedereen makkelijker te maken, door per 1 januari 2018 dit onder te brengen in VTM Services B.V.

 

Wat verandert er voor u?

Administratief brengt dit enkele wijzigingen met zich mee;


»»  Bent u klant of leverancier van VTM Connect B.V.?

Voor klanten en leveranciers van VTM Connect B.V. verandert de leverancier/afnemer naar VTM Services B.V., kvk-nummer 27290638. Het rekeningnummer blijft gelijk.


»»  Bent u klant of leverancier van VTM Telecom B.V.?

Voor klanten en leveranciers van VTM Telecom B.V. verandert de statutaire tenaamstelling in uw administratie in VTM Services B.V. Én het rekeningnummer verandert in NL08RABO0135570409.

 

Overzichtelijk en makkelijk!

Nederland staat aan de basis van verdere integratie van telecom, ICT en verbindingen. Deze 3-eenheid is onlosmakelijk met elkaar aan het integreren. In de huidige markt zoeken ondernemers steeds meer naar een totaaloplossing voor hun communicatie.

VTM voorziet in deze behoefte. Als Managed Service Provider heeft VTM zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de integratie van telecom en ICT oplossingen en netwerkgebaseerde ICT-diensten voor de zakelijke markt.

Eén van de pijlers van ons succes bent u als tevreden klant. Met het onderbrengen van verschillende B.V.’s in één juridische entiteit maken wij onze dienstverlening weer een stukje makkelijker voor u. Waar voorheen de administratie nog verliep via verschillende B.V.’s brengen wij dit per 1 januari 2018 terug tot één VTM Services B.V. waar u zaken mee doet. Wel zo overzichtelijk en wel zo makkelijk voor u.

Integratie is onmisbaar

Succesvolle integratie van ICT en telecom leiden tot nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiliteit, productiviteit en effectieve bedrijfsprocessen. ICT en bereikbaarheid zijn van levensbelang voor elke organisatie. Tegelijk horen deze zaken vaak niet tot uw corebusiness. Wij begrijpen dat!

Voor ons is dit wél onze core business. Met onze verdere specialisatie komen wij tegemoet aan de marktontwikkeling en specifieke klantwensen voor een geïntegreerde aanpak voor telecom- en ICT-diensten. Dit onderbrengen in één B.V. is dan ook een logische stap.

Natuurlijk verandert dit niets aan de producten en dienstverlening die u van ons gewend bent. Als klant van VTM bent u verzekert van optimale dienstverlening ten aanzien van continuïteit, onderhoud en beheer van uw totale communicatie omgeving. Ook uw aanspreekpunt(en) binnen VTM blijven gewoon dezelfde.

Contact

Wij hopen u hiermee voldoende te informeren. Maar mogelijk heeft u hierover vragen. Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen u graag! Dat kan via debiteuren@vtmgroep.nl of via 0174 527 320.