Versterking ICT Service Support Desk

Met de recente aanstelling van Arne van Leeuwen is ons Network Operations Center (NOC) wederom versterkt. Eerder is Andreas Hogenes aan het team toegevoegd. Daarmee is onze expertise en support op het gebied van ICT en Telecom weer uitgebreid. En dat is hard nodig, gezien de groei die VTM doormaakt.


Andreas Hogenes - VoIP Engineer / Support medewerker Unified Communications

Andreas Hogenes is inmiddels al weer een vertrouwd gezicht in ons NOC. Mogelijk heeft u hem al eens aan de telefoon gehad. Na zijn opleiding Netwerkbeheer is Andreas aan de slag gegaan binnen ons team Servicedesk ICT, als support medewerker Unified Communications voor KPN ÉÉN en Telfort.


Arne van Leeuwen - -Systeembeheerder

Arne van Leeuwen is sinds maart werkzaam bij VTM als Systeembeheerder. Als systeembeheerder versterkt hij ons groeiende IT team en neemt hij samen met collega’s bestaande en nieuwe klanten onder zijn hoedde. Arne gaat zich voornamelijk bezig houden met servers, werkplekken en Office 365.


Arne van Leeuwen Andreas Hogenes - VTM ICT Telecom

Links: Andreas Hogenes, rechts: Arne van Leeuwen


Met de komst van Arne en Andreas draait ons team op volle sterkte. Dat is hard nodig gezien de groei van onze organisatie en gezien de vele ontwikkelingen in de markt voor ICT en Telecom. Zowel Arne als Andreas zijn dan ook welkome aanwinsten.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.