M2M Services wordt VTM IoT

M2M Services is als connectiviteitspecialist voor IoT toepassingen al sinds de oprichting in 2010 onderdeel van de VTM Groep. Om de synergie tussen deze twee merken, én om de verbreding van VTM naar IoT-oplossingen, verder te benadrukken, zal M2M Services verder gaan onder de naam VTM IoT.

Als Managed Service Provider heeft de VTM Groep zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de integratie van ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things oplossingen voor de zakelijke markt. Door de krachten van M2M Services en VTM verder te bundelen, zijn wij nog meer in staat om klanten de beste totaaloplossing te bieden.

Per 1 januari 2020 wordt M2M Services B.V. definitief VTM IoT. De komende weken zullen de klantportal en het statusdashboard al geïntegreerd worden en zal in plaats van het vertrouwde M2M logo het VTM logo te zien zijn in de communicatie richting onze M2M klanten.

Wat goed is, blijft goed!

Qua dienstverlening verandert er verder niets. Wat goed is, blijft goed! Klanten blijven verzekerd van onze first class service en dienstverlening en ook onze connectiviteitsoplossingen zijn en blijven van de hoogste betrouwbaarheid en kwaliteit.

Waar VTM IoT zich volledig richt op M2M en IoT-oplossingen kan gemakkelijk gebruik gemaakt worden van de expertises van onze andere organisatieonderdelen, ICT, Telecom en Cybersecurity. En door faciliteiten zoals de klantportal en het ticketsysteem te delen hebben onze klanten straks nog maar één account en inlog nodig voor het samenwerken met de VTM Groep. Wel zo makkelijk!

 

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm