Erwin den Braber gestart als Business Consultant ICT

Sinds 1 november is Erwin den Braber gestart bij de VTM Groep als Business Consultant ICT. Met zijn ruime ervaring en expertise op het gebied van ICT dienstverlening past Erwin perfect binnen de ambitie van de VTM Groep als hoogwaardige ICT en Telecom dienstverlener.

Erwin den Braber– Business Consultant ICT

ICT heeft bij Erwin altijd centraal gestaan. Vanuit de rol als accountmanager is hij doorgegroeid naar manager operations, ICT manager, algemeen en commercieel directeur. Sinds 1 november is Erwin binnen de VTM Groep mede verantwoordelijk voor het vormgeven en verder professionaliseren van de ICT dienstverlening.

Erwin is specialist op het gebied van Cloud solutions, Business continuity, Managed services, Security, Management en Organisatie. Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat hij klanten optimaal kan adviseren op het gebied van strategische ICT vraagstukken. Als Business Consultant bespreekt hij samen met de klant de huidige ICT omgeving en analyseert hij de wensen en behoeften voor de nieuwe ICT omgeving.

Erwin den Braber - Business Consultant ICT VTM GroepFit For The Future

De komst van Erwin past goed bij de ambitie van de VTM Groep om hoogwaardig business partner te zijn voor onze klanten op het gebied van ICT én Telecom. Alle disciplines onder één dak. Met de juiste kennis en expertise en met een hoog serviceniveau in de totale dienstverlening. Met Erwin er bij zijn wij weer beter in staat om in te spelen op de vele ontwikkelingen in de markt.

Erwin den Braber: “Ik kende de VTM Groep al als speler in de markt voor ICT en telecom. Het viel op dat het bedrijf de laatste jaren de stap maakt van alleen telecom naar telecom én ICT. In mijn eerste gesprek bij VTM werd deze ambitie en transitie ook direct benadrukt. Er lopen al veel mooie ICT projecten en de organisatie is met een professioneel team en een state-of-the-art Network Operations Center inmiddels ook volledig ingericht op ICT dienstverlening. Iets waar ik met mijn kennis en ervaring zeker nog een verdere bijdrage aan kan leveren. Daar heb ik enorm veel zin in!”


Bezoekers van deze pagina bekeken ook: