Drietal nieuwe aanwinsten voor VTM

De zomervakantie is pas net achter de rug, maar voor ons is het weer tijd om een aantal nieuwe collega’s voor te stellen. Per 1 september zijn Ritesh KhoenKhoen gestart als Microsoft Cloud Engineer, Karin Kouwenhoven als Backoffice Manager en Roy van Nieuwkoop als Business Optimalisatie Stagiair. Gelet op de vele ontwikkelingen die wij verwachten, zijn het welkome versterkingen voor VTM.


Kas Hoogeveen – Senior Netwerk EngineerRitesh Khoenkhoen – Microsoft Cloud Engineer

Ritesh werkte hiervoor als Cloud Engineer bij een andere IT-leverancier. In die functie heeft Ritesh al ervaring opgedaan op het gebied van IT. Ervaring die in zijn nieuwe functie bij VTM goed van pas komt.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Ik vond het gelijk heel persoonlijk en een welkom die ik nergens anders heb gezien. VTM straalt rust en professionaliteit uit. Dat vind ik belangrijke eigenschappen voor een organisatie.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik wil met mijn ervaring ervoor zorgen dat we VTM naar een hoger niveau tillen. IT wordt steeds belangrijker binnen organisaties en ik wil ervoor zorgen dat we klanten nog beter kunnen bedienen.”

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
“Het is een markt die constant verandert en waar nieuwe ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Door constant op de hoogte te blijven van deze nieuwe ontwikkelingen, kan je je erin verdiepen. Zo kan je de klanten blijven voorzien van nieuwe oplossingen en adviseren hoe zij de IT kunnen verbeteren in de organisatie.“


Jan van Wijk  – Senior Systeem beheerderKarin Kouwenhoven – Backoffice Manager

Karin heeft hiervoor bij Avantage IT gewerkt in diverse rollen. Karin gaat zich bij VTM bezighouden met HR, compliancy en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Ik ben hartelijk ontvangen, waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ik merk dat dat er een open en ongedwongen sfeer hangt. Dit maakte gelijk een goede indruk op mij.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik ben aangenomen als Backoffice Manager en dat houdt in dat ik mij richt op HR, compliancy en de producten en diensten van VTM. Ik vind het essentieel dat de informatievoorziening van processen en procedures goed verlopen binnen een organisatie. Zodoende kan iedereen op een prettige en productieve manier werken. Ik vind het gaaf om de organisatie verder te optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen.”

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
“Deze interessante markt is continue in beweging. Hierdoor ben je nooit uitgeleerd. Tevens is het een markt dat interessant is voor elk bedrijf en persoon (van jong tot oud), omdat iedereen dagelijks wel IT, Telecom of Cybersecurity in aanraking komt."


Remon van Wijngaarden – Junior netwerk- en systeembeheerder VTMRoy van Nieuwkoop – Business Optimalisatie Staigair

Roy studeert Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool en zit in zijn derde studiejaar. Hij zal stage gaan lopen op de Business Optimalisatie afdeling om zo meer te leren over Microsoft Azure en Microsoft Business Dynamics.

 Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Mijn eerste indruk van VTM is, dat er een leuke gezellige sfeer heerst binnen het bedrijf, waardoor iedereen zich erg betrokken voelt. Vanaf de eerste minuut voelde ik mij op mijn gemak tussen alle collega’s en dat was erg fijn als je nieuw binnen komt."

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik wil in eerste instantie veel leren. Je ziet tegenwoordig dat veel werkzaamheden worden geautomatiseerd. Door bedrijven goed te leren kennen, leer je waar ze tegenaan lopen. Zo hoop ik uiteindelijk klanten te kunnen helpen met het automatiseren van bedrijfsprocessen.”

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
“De markt voor IT, Telecom, Cybersecurity en Business Optimalisatie is ‘booming’. Ik verwacht dat de markt verder groeit de komende jaren. Door de constante ruimte voor verbetering vind ik deze branche extra leuk en uitdagend.”

Werken bij VTM

Lijkt het jou ook leuk om bij VTM te werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Neem gerust een kijkje op: https://www.vtmgroep.nl/over-vtm/werken-bij-vtm en misschien word jij dan wel onze nieuwe collega.