Ontzorging op IT

“Het is voor ons belangrijk dat wij onszelf richting onze klant kunnen profileren als betrouwbare partner. Daarin ondersteunt VTM ons op IT-gebied. Zodat wij ons volledig kunnen focussen op ons eigen werk,” aldus Wiebe Bode werkzaam bij Taxture Audit in Den Haag.

Moderne Werkplek

“Wij moeten altijd bij onze werkomgeving kunnen. Op elk gewenst moment, op elke locatie. Vanuit die behoefte kwamen wij op de KPN moderne werkplek en in contact met VTM,” aldus Wiebe. “Vanaf het moment dat VTM hier langs kwam, klikte dat meteen.”

“Zoals wel bekend spelen er diverse security issues op digitaal vlak. Het is voor bedrijven belangrijk dat je altijd op een veilige manier kunt beschikken over jouw data. Voor Taxture Audit hebben we de werkplekken ingevuld met Microsoft 365 in combinatie met VTM Grip. Zo kunnen we de werkplekken beheren en monitoren, op een pro-actieve en veilige manier.”

Betrouwbaar

“Taxture Audit is een financiële dienstverlener. Wij proberen ons te profileren als betrouwbare partner en daarin ondersteunt VTM ons op IT gebied,” vervolgd Wiebe. “VTM zorgt dat onze systemen goed beveiligd en up-to-date zijn. Dat geeft een prettig gevoel. Wij hoeven ons daar geen zorgen over te maken en kunnen ons richting eigen klanten volledig op ons eigen werk focussen.”

Microsoft 365

De moderne werkplek gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Een geïntegreerde oplossing die Windows 10, Office 365 en geavanceerde beveiligings- en beheermogelijkheden combineert. De perfecte match van vertrouwde Office-applicaties, tools en devices. Lees meer over Werken hoe, waar en wanneer je wilt.

 

Taxture Audit B.V.

Taxture Audit is een financieel dienstverlener en helpt bedrijven met het realiseren van doelen en ambities. Daar waar een bezoek van de accountant wel eens als lastig en als een verplichting wordt ervaren, is dit voor Taxture juist hét moment om toegevoegde waarde voor uw organisatie te creëren.

 

Terug naar overzicht

Taxture Audit thumb

Deel dit artikel via:
9.3

Taxture Audit B.V.

Deskundigheid: 9
Klantgerichtheid: 10
Communicatie: 9

Tevreden over de samenwerking?

Zeer tevreden

Tevreden over de oplossing?

Tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

VTM is vanaf het begin proactief in de communicatie geweest en denkt met de klant mee. Hierdoor zijn wij, ondanks dat de uiteindelijke oplossing anders is dan geschetst, zeer tevreden.