“We hebben een gezonde balans gevonden tussen zakelijk en vriendschappelijk”

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Het persoonlijk contact binnen het grote netwerk van BUD is van grote waarde. Dankzij deze contacten is BUD al 53 jaar in staat om hun klanten het hele jaar van de beste producten te voorzien.

De samenwerking tussen VTM en BUD Holland bestaat inmiddels meerdere jaren. Als klant is BUD Holland de afgelopen jaren doorgegroeid van het afnemen van glasvezel internet, KPN Een hosted telefonie + mobiel en managed WIFI omgeving, naar nu in de nabije toekomst ook het IT-beheer door VTM.

“Het vertrouwen is er gedurende een langere periode, waardoor het een kwestie van tijd was om tevens het IT-beheer onder te brengen bij VTM.”

Stefan van Uffelen – CFO/COO bij BUD Holland

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen? 

Brian Kruydenhof, senior accountmanager bij VTM, legt uit hoe dit zo is gegroeid:  “BUD Holland is een klant van het eerste uur, als het gaat om KPN Een. Daarmee verliep het in het begin niet vlekkeloos, waardoor wij veel contact hadden en naar elkaar zijn toe gegroeid. Daarna bleef dit contact goed en dat is de basis van ons huidige partnership, waarbij BUD Holland later bij VTM ook is gestart met glasvezelverbinding, KPN Een Hosted telefonie en mobiel”.

Stefan van Uffelen, CFO/COO bij BUD Holland, gaat hierop verder in : “voor onze commerciële medewerkers is het cruciaal om de hele dag goed bereikbaar te zijn voor onze partners en klanten. Toen wij in het begin tegen wat problemen aanliepen konden wij als organisatie altijd terecht bij Brian en zijn collega’s van VTM”

De korte lijntjes en het vertrouwen zijn heel belangrijk voor ons

Stefan van Uffelen en Brian Kruydenhof vertellen: “In de afgelopen jaren is onze relatie ontwikkeld tot een volwaardige samenwerking. Hierin nemen we elkaar zoveel mogelijk mee in nieuwe ontwikkelingen en spreken eens in de zoveel tijd af”.

Brian Kruydenhof gaat hier verder op in: “Door de jaren heen heeft BUD Holland kennis gemaakt met veel medewerkers van VTM. Hierdoor hebben we vertrouwen opgewekt. Je zou kunnen zeggen dat er sprake is van laagdrempelig contact met korte lijnen, waarbij we weten wat we aan elkaar hebben”.

Stefan van Uffelen voegt hier nog aan toe: “Op het vlak van telefonie en internet zijn wij van BUD Holland al langer tevreden over de samenwerking met VTM. Nu we in de nabije toekomst ook onze IT omgeving onder gaan brengen bij VTM, is het een prettige gedachte om straks alles onder één dak te hebben met één vast aanspreekpunt.

Terug naar overzicht

Afbeelding1

Deel dit artikel via:
8.3

BUD Holland

Deskundigheid: 8
Klantgerichtheid: 8
Communicatie: 9

Tevreden over de samenwerking?

Tevreden

Tevreden over de oplossing?

Tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

Langdurige samenwerking, waarin een gezonde balans is gevonden tussen zakelijk en vriendschappelijk.