Snel, goed en conform afspraak

“Overstappen naar de Cloud en één partij om ons volledig te ontzorgen op het gebied van Telecom en ICT. Daarin heeft VTM ons bij de hand genomen en die samenwerking verloopt perfect,” aldus Victor Wever, directeur van Allport Netherlands BV.

In onderstaande video vertellen Victor Wever en Brian Kruydenhof, accountmanager VTM Groep, over de klik tussen beide bedrijven en over de verhuizing van Allport naar een nieuw pand.


Eén partij voor Telecom en ICT

“Wij zijn destijds in contact gekomen met VTM. Ten eerste omdat bij ons de behoefte bestond om volledig in de Cloud te gaan en ten tweede omdat wij één partij wilde hebben die ons zou ontzorgen op het gebied van Telecom en ICT. Uiteindelijk heeft VTM ons bij de hand genomen en is onze partner geworden,” aldus Victor. “En dat loopt allemaal perfect eigenlijk. VTM werkt snel en goed en conform afspraak.”

Verhuizing

“Allport is aan het groeien en groeide in het oude pand letterlijk uit hun voegen. Van daar uit kwam de vraag dat ze gingen verhuizen en of VTM daarbij wilde helpen op het gebied van ICT, Telecom en connectiviteit,” vervolgd Brian. “Wij hebben een managed WiFi-omgeving door het gehele pand gecreëerd, van magazijn tot kantoor, en hebben de werkplekken ingericht, van verbinding tot hardware, van beveiliging tot monitoring. De medewerkers ziet alleen zijn computer en telefoon en kan van daaruit zorgeloos aan de slag.”

Uitdaging

“Een verlate oplevering van de glasvezel leidde nog wel even tot een uitdaging. Ruim op tijd was de glasvezel aangevraagd echter kort voor de verhuizing kregen wij te horen dat de opleverdatum was uitgesteld. Wij hebben toen direct kunnen schakelen door een tweede DSL verbinding te activeren, zodat de klant medio september toch probleemloos kon verhuizen.”

Klik

Deze 2 bedrijven passen bij elkaar. Er is echt een klik. “Wat voor ons belangrijk voor klanten is dat klanten ons altijd kunnen bereiken. Klanten verwachten dat wij snel reageren, tegelijk verwachten wij hetzelfde van onze partners,” aldus Victor. “En daarin heeft VTM zich onderscheiden. Wij krijgen van VTM hetzelfde serviceniveau als dat onze klanten van ons krijgen.”

Allport Netherlands - Zorgeloos verschepenAllport Netherlands B.V.

Allport Netherlands is een internationaal logistieke dienstverlener. Een full service lucht-en zeevracht expediteur met een sterk wereldwijd netwerk en een breed pakket internationale logistieke diensten.

 

Terug naar overzicht

VTM klantvideo Allport Netherlands sneak preview

Deel dit artikel via:
9

Allport Netherlands B.V.

Deskundigheid: 9
Klantgerichtheid: 9
Communicatie: 9

Tevreden over de samenwerking?

Zeer tevreden

Tevreden over de oplossing?

Zeer tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

“Overstappen naar de Cloud en één partij om ons volledig te ontzorgen op het gebied van Telecom en ICT. Daarin heeft VTM ons bij de hand genomen en die samenwerking verloopt perfect,” aldus Victor Wever, directeur van Allport Netherlands BV.