Volledig over op MS Teams

“Voor EuroZaken is het fijn om samen te werken met een professionele partij als VTM. Onze gegevens moeten op en top betrouwbaar zijn, binnen een veilige omgeving,” aldus Marco Verschoor, directeur en mede eigenaar van EuroZaken in Maassluis.

Sinds enkele weken is EuroZaken overgestapt op Microsoft Teams als communicatieplatform. Geen verschillende platformen meer van verschillende leveranciers, maar één platform voor de volledige bereikbaarheid van EuroZaken. In onderstaande video vertellen Marco Verschoor van EuroZaken en Hans Hoogeveen en Bas Peperkoorn van VTM over de samenwerking en de oplevering van Microsoft Teams.


Microsoft Teams

“EuroZaken maakt gebruik van de Moderne Werkplek van VTM. Dat is Office 365 gecombineerd met VTM Grip,” aldus Hans Hoogeveen, accountmanager bij VTM. “Onderdeel daarvan is ook Microsoft Teams. Na een demo bleek MS Teams uitstekend te passen bij de wensen en behoeften van EuroZaken. Vanaf dat moment zijn we de case gaan opbouwen, en zijn uiteindelijk de verschillende platformen geporteerd naar nog maar één platform voor al hun communicatie.”

Grondige voorbereiding

Bas Peperkoorn is Technical Lead bij VTM en heeft de oplevering van MS Teams bij EuroZaken gecoördineerd. “We hebben de case grondig voorbereid om uiteindelijk de implementatie soepel te kunnen laten verlopen. Het leuke van MS Teams is dat het een samenvoeging is van bestaande faciliteiten, met daaraan extra faciliteiten toegevoegd. Denk aan je Office 365, een chat functie, agenda functionaliteit, bellen, videobellen, samenwerken, bestanden delen, en nog veel meer.”

Marco Verschoor: “Belangrijk in het hele traject is ook de training van onze technische mensen. Zij worden getraind door VTM, waardoor wij zo optimaal mogelijk gebruik maken van de diensten en systemen die we afnemen.”

“MS Teams geeft een goede oplossing voor onze bereikbaarheid, en tevens het vanuit huis kunnen werken en op afstand kunnen samenwerken met collega’s. Ik zou bedrijven zeker aanraden om in gesprek te gaan over de oplossingen die Microsoft Teams en VTM gezamenlijk kunnen bieden,” aldus Marco Verschoor tot besluit.

Microsoft 365

De moderne werkplek gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. De perfecte mix van vertrouwde Office-applicaties en geavanceerde beveiligings- en beheermogelijkheden. Lees meer over Werken hoe, waar en wanneer je wilt.

 

EuroZaken

EuroZaken is al ruim 20 jaar financieel specialist, en focust zich op bedrijfsfinancieringen vanaf 1 miljoen euro. EuroZaken helpt ondernemers met de juiste financiering voor de groei van hun onderneming (overname, uitbreiding of herfinanciering) of andere mogelijke projectfinancieringen.


Marco Verschoor over de samenwerking met VTM: "20 jaar geleden zijn we bij VTM gestart met een abonnement voor 1 mobiele telefoon. Inmiddels is VTM uitgegroeid tot onze totaalleverancier van mobiele- en vaste telefonie alsmede de totale IT infrastructuur, bestaande uit o.a. de moderne werkplek en VTM grip. Sinds kort verloopt de "vaste telefonie" geheel via Microsoft Teams en hebben wij afscheid genomen van onze eigen telefooncentrale. Verder is cybersecurity in onze (financiële) branche uiteraard essentieel, hetgeen ook volledig door VTM wordt verzorgd. Samengevat: totaal ontzorgd door VTM !


 

Terug naar overzicht

VTM klantvideo EuroZaken thumb

Deel dit artikel via:
8.7

EuroZaken

Deskundigheid: 9
Klantgerichtheid: 9
Communicatie: 8

Tevreden over de samenwerking?

Zeer tevreden

Tevreden over de oplossing?

Tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

20 jaar geleden bij VTM gestart met een abonnement voor 1 mobiele telefoon. Vandaag is VTM onze totaalleverancier van mobiele- en vaste telefonie alsmede de totale IT infrastructuur, werkplekken en cybersecurity. Samengevat: totaal ontzorgd door VTM!