"Goede bereikbaarheid over een betrouwbaar netwerk"

HZ University of Applied Science is een hogeschool in Vlissingen. Circa 4.800 leerlingen volgen hier uiteenlopende HBO-opleidingen. “Van onze 450 medewerkers moet een aantal vanwege hun functie telefonisch bereikbaar zijn. Met Telfort is de bereikbaarheid goed, over een betrouwbaar netwerk. En we kunnen niet gebruikte minuten en MB’s meenemen naar de volgende maand,” aldus Adri Bimmel, teamleider bij HZ en onder andere verantwoordelijk voor telecom.

De Klant

HZ University of Applied Science is een hogeschool gevestigd in Vlissingen. Circa 4.800 leerlingen volgen hier uiteenlopende HBO-opleidingen. Bij de organisatie werkt een staf van 450 medewerkers als docent of in ondersteunende functies, zoals management en administratie. Adri Bimmel werkt er al ruim 25 jaar en is onder andere verantwoordelijk voor telecom.

HZ University of Applied Science maakt gebruik van mobiele telefonie van Telfort Zakelijk.

De Uitdaging

“Van de 450 medewerkers moet een aantal mensen vanwege hun functie telefonisch bereikbaar zijn,” legt Adri uit. “Denk bijvoorbeeld aan directieleden, maar ook aan conciërges die een bedrijfshulpverlening-functie hebben. In geval van calamiteiten moeten zij altijd gewaarschuwd kunnen worden en dus bereikbaar zijn.

Daarnaast hebben we een aantal abonnementen voor verschillende doeleinden. Denk aan ons bewakingssysteem, maar ook aan apparatuur voor opleidingen, waarmee de leerlingen metingen kunnen verrichten. Die apparaten werken ook met een SIM-kaart. In totaal gaat het om 124 zakelijke mobiele abonnementen. Als die bereikbaarheid niet goed werkt, gaat dat ten koste van de veiligheid of de werkbaarheid van studenten. Dat mag niet gebeuren.”

De Oplossing

HZ University of Applied Sciences werkt al ruim 8 jaar met Telfort Zakelijk voor de zakelijke mobiele abonnementen. “Wij hebben gekozen voor SIM-only abonnementen,” zegt Adri. “De toestellen regelen we zelf, dat vinden we prettig. De reden dat we voor Telfort Zakelijk kiezen, is dat de kwaliteit gewoon erg goed is. De bereikbaarheid is goed, over een betrouwbaar netwerk, en het is ook fijn dat je niet gebruikte belminuten en MB’s kunt meenemen naar de volgende maand.”

Het Resultaat

Resultaat van deze goede samenwerking is continuïteit voor HZ University. “De abonnementen hebben een looptijd van twee jaar. We oriënteren ons wel eens op een andere provider, maar daarin hebben we nog nooit aanleiding gevonden om over te stappen,” vertelt Adri.

In het verleden werkte Adri rechtstreeks en naar tevredenheid met Telfort Zakelijk. “Inmiddels werk ik via telecomadviseur VTM Groep in Maasdijk. Ook daar ben ik heel tevreden over. We zijn blij met de kwaliteit en het goede prijsniveau van Telfort Zakelijk en met de service van de VTM Groep.”Telfort Zakelijk; complete oplossingen voor het MKBVTM Groep is Toppartner Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk biedt veel voordelen voor u als ondernemer. Stap eenvoudig over naar een toekomstvaste oplossing voor uw telefonie. VTM Groep helpt u graag verder.

Meer informatie over Telfort Zakelijk

 

 

Terug naar overzicht

Telfort Zakelijk HZ

Deel dit artikel via:
9.7

HZ University of Applied Science

Deskundigheid: 10
Klantgerichtheid: 10
Communicatie: 9

Tevreden over de samenwerking?

Zeer tevreden

Tevreden over de oplossing?

Zeer tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

De VTM Groep levert gewoon goed werk.