Webinar Moderne Werkplek - terugkijken

De VTM moderne werkplek bestaat in de basis uit VTM Grip en Microsoft 365. Het is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. Bekijk het webinar terug waarin Erwin den Braber het gesprek aangaat met Donny Molenaar van KPN over de voordelen en de beveiliging van de moderne werkplek.Waar moet je rekening mee houden met betrekking tot het inrichten en beheren van de werkplekken binnen jouw organisatie? En hoe helpt de werkplek van de toekomst jouw organisatie (nog) succesvoller te zijn?

Erwin den Braber, Business Consultant IT bij VTM, ging hierover het gesprek aan met Donny Molenaar van KPN Partner Network.

De Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers op een eenvoudige en veilige manier toegang krijgen tot de juiste applicaties en bedrijfsinformatie. Medewerkers hebben de vrijheid om te werken hoe en waar ze dat willen.

Voor VTM en KPN zijn Moderne Werkplek vraagstukken core business. Tijdens de sessie gingen we verder in op de werkplek van de toekomst en wat je als organisatie moet weten om jouw IT infrastructuur en werkplekbeheer optimaal en futureproof in te richten.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van de moderne werkplek voor jouw organisatie? Neem dan zeker eens contact op met één van onze business consultants. Wij gaan graag het gesprek met jou aan over de kansen voor jouw organisatie.

Of download ons VTM whitepaper Moderne Werkplek over de moderne werkplek. In de whitepaper ontdek je de voordelen van de moderne werkplek en de oplossing die past bij jouw organisatie.

 

Terug naar overzicht

Volgende

Erwin den Braber Waar bestaat de moderne werkplek uit
Waaruit bestaat de VTM moderne werkplek?