Wat is mShield

De mShield voorziet in de behoefte van bedrijven voor een centrale firewall oplossing. Deze oplossing is gebaseerd op technologie van Cisco en bevat de functionaliteit van een enterprise oplossing. mShield is een complete firewall tegen lage maandelijkse kosten. Daarnaast heeft u geen zorgen over updates, performance, licenties en hardware.

IP-VPN
mShield kan gebruikt worden om een IP-VPN met het internet te verbinden, maar kan ook gebruikt worden om meerdere IP-VPN’s of colocaties te koppelen. Het gebruik van mShield maakt het mogelijk om de beveiliging van uw netwerk(en) centraal te realiseren zonder de hoge kosten voor aanschaf van apparatuur.