Uw KPN ÉÉN factuur

Uw factuur begrijpen

Hebt u een vraag over een onderdeel van uw factuur voor KPN ÉÉN? Bekijk de voorbeeldfactuur en vind het antwoord op uw vraag.


1. Persoonlijke gegevens

Bovenaan uw factuur staan uw persoonlijke gegevens en uw factuurgegevens. Wijzig eenvoudig online uw factuurgegevens, zoals uw postadres bij verhuizing, uw rekeningnummer en e-mailadres. 

Let op!

Het is niet mogelijk om de naam van de geadresseerde te wijzigen, tenzij er sprake is van een contractovername.


2. Factuurdatum

De factuurdatum is de datum waarop de factuur is opgemaakt. Hebt u een wijziging aangevraagd en is deze niet zichtbaar op de factuur? Wanneer wij de wijziging net voor de factuurdatum ontvangen, zal de wijziging nog niet zichtbaar zijn op de eerstvolgende factuur.

Tip!
Wilt u dat uw wijziging doorvoeren die zichtbaar is op de eerstvolgende factuur? Neem dan voor de 7e van de maand contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u laten weten per wanneer de wijziging zichtbaar is op uw factuur.


3. Totaalbedrag

Het totaalbedrag van uw factuur is inclusief BTW.
Het totaalbedrag is de optelsom van:

- kosten exclusief BTW
- kosten BTW-heffing

Bij 'samenvatting' leggen wij u uit hoe het bedrag exclusief BTW is opgebouwd.


4. Samenvatting

De samenvatting biedt een overzicht van alle kosten die u de afgelopen maand heeft gemaakt voor KPN ÉÉN, kortom: het totaalbedrag exclusief BTW. Op blad 2 van uw factuur vindt u een specificatie per kostensoort de bedragen van de maandelijkse abonnementskosten, gebruikskosten en eventuele eenmalige kosten.


5. Overzicht

Per vestiging ziet u hier de bedragen van de maandelijkse abonnementskosten, gebruikskosten en eventuele eenmalige kosten.

KPN verstuurt geen aparte factuur naar alle locaties. Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft ontvangt u van ons de verbruikskosten van alle vestigingen overzichtelijk op 1 factuur.


6. Verbruik

In dit onderdeel kunt u zien welke extra kosten u betaalt voor (extra) gebruik. Wij helpen u graag met het in de hand houden van de verbruikskosten. Bekijk onze tarieven voor mobiel bellen en mobiel internet in het buitenland. Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Activeer dan een extra mobiele bundel.


Tarieven voor verbruik buiten de bundel

Verbruik Type bundel Tarief boven bundel
MB Onderweg bundel € 0,08 per MB
MB Onderweg Onbeperkt € 0,02 per MB
MB Overal profielen € 0,02 per MB
Bellen & SMS Onderweg Bundel € 0,08 per minuut/SMS

Tip!
Wilt u meer inzichten in de kosten? Maak een gratis account aan voor KPN ÉÉN Insight en bekijk voorgaande facturen en een specificatie van de kosten.


Lees ook
Nieuwe manier van factureren KPN ÉÉN

 

Terug naar overzicht

kpn een partner

Deel dit artikel via:

Zie ook:


Bellen in de Cloud

Met bellen in de Cloud kiest u voor telefonie op maat. Lees alles over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van bellen in de Cloud in onze whitepaper.

Bekijk whitepaper

Volgende

aventel kpn een partner
KPN ÉÉN - Handige tips