Template aankondiging IT project afronding voor eindgebruikers

Deze pagina biedt een standaard template voor de aankondiging van afronding van een IT Project en start dagelijks beheer voor eindgebruikers. Het is nadrukkelijk de bedoeling jou met dit voorbeeld te inspireren en tot nadenken te zetten over de zaken welke komen kijken bij de informatieverstrekking richting medewerkers. Ieder punt in dit voorbeeld dien jijzelf af te wegen en op maat te maken voor jouw organisatie. 


Van: Senior sponsor IT migratie uit de klant organisatie 
Aan: Alle betrokken medewerkers 

VOORBEELD Werkwijze IT BEHEER

Betreft: Werkwijze IT Beheer

Beste collega’s, 
 
Zoals ieder ongetwijfeld heeft gemerkt is onze IT omgeving gemigreerd naar de VTM Groep.

Project afronding
Het project loopt bijna tegen zijn einde, na het afronden van de ‘nazorg’ ([datum en tijd van afronding nazorg invoegen]) zal de projectleider [naam projectleider] afstand nemen van het project en zal het 1e aanspreekpunt verplaatsen naar het Network Operations Center (NOC) van VTM. Vanuit het NOC zal VTM onze IT omgeving op afstand monitoren, bewaken en tevens support richting collega's geven.

Gebruikaanwijzing Moderne werkplek
Vanzelfsprekend doen we ons best om een geruisloze ingebruikname van de nieuwe werkplek te verzorgen. Tegelijkertijd veranderd er wel wat en zijn nieuwe functies en werkwijzen soms even lastig. Op de website van VTM is een gebruiksaanwijzing van de "moderne werkplek" en kennisbank aanwezig waarmee veel voorkomende vragen en functies worden toegelicht. https://www.vtmgroep.nl/gebruiksaanwijzing-moderne-werkplek 

Contactgegevens VTM
De contactgegevens van VTM en de verschillende teams bij VTM staan op https://www.vtmgroep.nl/support . Het NOC welke uw ingang is voor technische ondersteuning is telefonisch bereikbaar via 0174 752 690 . Het hoofdnummer van VTM is 0174-527 320. Tickets kunt u aanmaken via portal.vtmgroep.nl .

Storingsdienst en escalaties
Het NOC van VTM is 24/7 beschikbaar voor bedrijfskritische storingen en security incidenten. Ook de contactgegevens voor noodgevallen tref je aan op https://www.vtmgroep.nl/support .

Vragen? 
Mocht je vragen hebben over deze migratie, aarzel niet om contact met mij op te nemen. 

Met vriendelijke groet, 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze maandelijkse business update.