RMM Executive Summary Report

Het Executive Summary-rapport welke VTM maandelijks verstrekt is een geautomatiseerd rapport op basis van de beheer software van VTM. Het bundelt veel van de IT Services-indicatoren en biedt een samenvatting van veel IT-activiteiten voor de geselecteerde periode met behulp van een unieke 'glance-and-know'-graphics in dashboardstijl, die complexe belangrijke prestatie-informatie op een visueel aantrekkelijke manier presenteert. Het maakt gebruik van een scorecard-indeling, zodat een IT verantwoordelijke de kern van het rapport binnen enkele seconden kunnen begrijpen, vaak met weinig of geen uitleg.

Voorbeeld rapport:

Onderstaand een voorbeeld van het rapport.

exec_example_report

Executive Summary Report Breakdown

Deze sectie bevat een uitsplitsing van de secties van het Executive Summary Report. Raadpleeg het voorbeeldrapport voor een indicatie van hoe het volledige rapport eruitziet.

Health Score

De Health Score is een gewogen aggregatie van de status van het systeem over verschillende componenten. Deze sectie bevat ook een uitsplitsing van de componenten voor de kalendermaand.

Devices

Het totaal beheerde aantal apparaten inclusief Servers, Desktops en Laptops.

exec_managed_devices

Checks Passing

Het percentage checks dat in de loop van de maand is geslaagd voor alle typen computerbesturingssystemen. Deze zijn gegroepeerd in verschillende categorieën.

Protection Effectiveness

Beschermingseffectiviteit geeft details over de prestaties van een aantal indicatoren gedurende de geselecteerde maand. Ten grondslag heiraan liggen cijfers over de update frequenty, opgelostte bedreigingen, percentage devices met backup, etc.

Coverage

De dekkingsgrafiek toont de toepassing van functies op de client en geeft een visuele indicatie van het percentage servers of werkstations waarop een functie is ingeschakeld.

Operating System

De grafieken van het besturingssysteem bieden een visuele uitsplitsing van het type besturingssysteem van de computer dat op de client wordt gebruikt, en voor gemakkelijke identificatie is er een legenda met de naam van het besturingssysteem.

exec_os

Top 5

Dit gedeelte geeft in één oogopslag een overzicht van de top vijf apparaten met falende controles of met een risico, samen met de top vijf toegestane websites (waar Web Protection is ingeschakeld) gedurende de geselecteerde kalendermaand.

Apparaten met mislukte controles
Top vijf apparaten op basis van het aantal mislukte controles.

Apparaten die risico lopen
Deze berekening omvat het aantal mislukte antivirusupdates en back-upcontroles, het aantal antivirusbedreigingen dat is ontdekt door Managed Antivirus en het aantal schadelijke sites dat wordt geblokkeerd door Web Protection. Elk risicotype weegt even zwaar in de top 5 apparaatberekening. Een apparaat met vijf geblokkeerde sites scoort bijvoorbeeld hoger dan een apparaat met twee mislukte antivirusupdatecontroles.

Toegestane websitecategorieën
Top vijf meest gebruikte toegestane websitecategorieën.

exec-top5

Terug naar overzicht

grip icon

Deel dit artikel via:

Whitepaper - Modern Workplace

De Modern Workplace gebaseerd op Microsoft 365 is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel voor handen is. 

Whitepaper modern workplace

Download whitepaper