OpenVPN certificaat toevoegen in je OpenVPN Connect Windows Client

Voor het gebruik van OpenVPN verbindingen is het mogelijk dat u een .ovpn profiel/certificaat in uw VPN Client moet inladen.  In dit artikel staat hoe u dit doet.

Stap 1 l Open de VPN Client

Stap 2 l Selecteer de optie: Import Profile

Stap 3 l Selecteer de tab: File

Stap 4 l Selecteer "Browse" en selecteer het .ovpn bestand op uw PC.

Stap 5 l Er volgt een melding dat het profiel succesvol geimporteerd is.

Stap 6 l Klik op "Add" of "Voeg toe" om de installatie af te ronden.

Klaar! In combinatie met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je nu inloggen.