Office365 profiel toevoegen in iOS

Hoe stel je een Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com-e-mailaccount in, in de iOS mail-app.

• Ga op jouw iPhone of iPad naar Instellingen  ->  scrol omlaag en tik op Accounts en wachtwoorden  ->  kies ‘Account toevoegen’

Opmerking: In geval van iOS 10, ga naar Mail -> Accounts ->Nieuwe account

• Selecteer Exchange

• Voer het e-mailadres van Microsoft 365, Exchange of Outlook.com en een beschrijving van uw account in. Tik op Volgende.

Office365 profiel toevoegen in je iPhone (iOS)

• Tik op Aanmelden

Office365 profiel toevoegen in je iPhone (iOS)

Opmerking: Tik op Handmatig configureren als u serverinstellingen wilt invoeren.

• Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount. Tik op Aanmelden of Volgende.

• Het is mogelijk dat om bepaalde machtigingen wordt gevraagd. Tik op Akkoord.

• Kies de services die u wilt synchroniseren met uw iOS-apparaat en tik op Opslaan.

Wij helpen jou graag

Mocht het ondanks bovenstaande beschrijving toch niet lukken of heb je andere vragen over Office op jouw mobiel, dan kun je natuurlijk contact opnemen. Wij helpen jou graag! Dat kan via 0174 75 26 90.

Volgende

Office apps op mobiel device
Office-apps en e-mail op een mobiel apparaat