Office365 profiel toevoegen in iOS

Hoe stel je een Microsoft 365-, Exchange- of Outlook.com- e-mailaccount in, op je iOS apparaat.

• Download Outlook voor iOS in de iOS App Store en open het. Het pictogram ziet er als volgt uit:

• Voer uw e-mailadres in als dit de eerste keer is dat u Outlook voor iOS gebruikt. Tik daarna op Account toevoegen.

Open anders het Menu, tik op Instellingen Instellingen van Outlook-app > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

• Neem contact op met de IT-beheerder voor ondersteuning als u een e-mailprovider moet selecteren; mogelijk is er sprake van een onjuiste configuratie.

U kunt ook uw e-mailaccount handmatig instellen of IMAP/POP gebruiken.

• Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden.
    Opmerking: Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider.

• Verifieer uw identiteit als meervoudige verificatie is ingeschakeld. Raadpleeg Overzicht van beveiligingsinformatie voor meer informatie.

• Accepteer alle meldingen voor machtigingen waar mogelijk om wordt gevraagd.

Swipe door de functies en u kunt aan de slag met Outlook voor iOS!

Wij helpen jou graag

Mocht het ondanks bovenstaande beschrijving toch niet lukken of heb je andere vragen over Office op jouw mobiel, dan kun je natuurlijk contact opnemen. Wij helpen jou graag! Dat kan via 0174 75 26 90.

Volgende

Office apps op mobiel device
Office-apps en e-mail op een mobiel apparaat