Starten met Office-apps en e-mail op een mobiel apparaat

Met vrijwel alle Office 365-abonnementen kunt u email ontvangen en verzenden op een mobiel apparaat en documenten weergeven met behulp van de Word-, Excel-, PowerPoint- of OneNote-apps voor iOS-, Android- of Windows-apparaten. Welke functies en bestanden voor u beschikbaar zijn, hangt er echter vanaf of u een Office 365 in aanmerking komend abonnement, een niet in aanmerking komend abonnement of een eenmalige aankoop van Office hebt.

Installatie handleiding voor uw telefoon/tablet

Bekijk hier de installatie handleiding voor uw Office 365 mailaccount op uw mobiele telefoon:

https://support.office.com/nl-nl/article/office-apps-en-e-mail-instellen-op-ios-apparaten-0402b37e-49c4-4419-a030-f34c2013041f