KPN Secure Networking

Veilig en betrouwbaar

Werken op afstand, bij de klant of thuis is aan de orde van de dag. Uw medewerkers maken daarbij gebruik van bedrijfskritische applicaties, die steeds vaker vanuit de cloud beschikbaar zijn. Voor deze manier van werken is het essentieel om meerdere soorten netwerken, met verschillende mogelijkheden op gebied van bandbreedte, flexibiliteit en veiligheid in te zetten.

Wat is Secure Networking?

Met Secure Networking kunt u flexibel en effectief de communicatie over uw eigen netwerk en openbare netwerken op een veilige manier vormgeven, controleren en wijzigen. De ingebouwde beveiliging zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers op het netwerk kunnen. Het netwerk wordt voortdurend gescand op eventuele problemen, die, als ze gevonden worden, proactief worden opgelost.

Secure Networking is in te vullen met SD-WAN, een zogenaamde overlay dienst. Dit houdt onder andere in dat de dienst op elke onderliggende drager geleverd kan worden, wat een hoge mate van flexibiliteit levert.

Waarom kiezen voor Secure Networking?

 • Veilig

  Uw locatie(s) is voorzien van een veilig netwerk. De ingebouwde beveiliging scant voortdurend op mogelijke bedreigingen en biedt bescherming tegen aanvallen.

 • Controle; volledig inzicht in het netwerkgebruik

  U kunt applicaties, locaties en gebruikers herkennen en verkeersstromen op het netwerk aanpassen, controleren en wijzigen.

 • Veilig

  Door geïntegreerde beveiliging is communicatie binnen het netwerk optimaal beveiligd.

 • Inzicht in gebruik en kosten

  Via het self-serviceportaal heeft u inzicht in het gebruik van uw netwerk en de daarop aangesloten applicaties en apparaten.

 • Eenvoudig en flexibel

  Verbind eenvoudig uw locaties en cloud-omgevingen en schaal deze op of af naar de wens van uw organisatie.


Wilt u meer informatie over Secure Networking?
Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

 

Terug naar overzicht

KPN Secure Networking

Deel dit artikel via:

KPN Smart Combinations


Smart Combinations van KPN

Smart Combinations zijn slimme combinaties van netwerk, ICT- en security-diensten. Volledig afgestemd op uw behoefte, zodat u optimaal gebruik maakt van de nieuwste technologische mogelijkheden.

Lees verder

Volgende

KPN Cloud Communications
KPN Cloud Communications