KPN Rapportagetool – Management Samenvatting

De KPN Rapportageportal biedt overzichtelijke managementinformatie voor jouw organisatie. Bas Peperkoorn Technical Lead VoIP bij VTM, legt in deze video uit hoe je eenvoudig inzicht krijgt in het belverkeer binnen jouw organisatie.


Inzicht in al jouw belverkeer, zowel vast als mobiel

De Management Samenvatting van de KPN Rapportageportal geeft op eenvoudige en overzichtelijke manier inzicht in al het ingaande en uitgaande belverkeer binnen jouw organisatie. Zowel vast als mobiel.

De tool biedt toegang tot overzichtelijke managementinformatie. Je kunt wallboards inrichten, inzien hoe de bezetting van callcenters en/of huntgroepen is en wat de piek en daluren zijn qua inkomende gesprekken. Op basis van deze informatie kun je vervolgens de bezetting voor telefonie efficiënt afstemmen op de behoeften binnen jouw organisatie.

Ben je als beheerder bekend bij VTM en/of KPN, dan kun je jouw inloggegevens opvragen via de portal. De inloggegevens zijn in eerste instantie verstrekt door KPN. Voor de rapportagetool is een licentie nodig. Dit zit niet standaard in KPN EEN.

  • Wanneer je bent ingelogd ga je naar DASHBOARDS en kies je vervolgens voor MANAGEMENT SAMENVATTING. Hier krijg je een overzicht van alle telefonie activiteit binnen jouw organisatie.
  • Vervolgens kun je verschillende filters en mogelijkheden toepassen, en krijg je eenvoudig specifieke inzichten en overzichten van bijvoorbeeld;
  • inkomend en uitgaand belverkeer;
  • personele bezetting van callcenters en huntgroepen, en
  • piek en daluren met betrekking tot het belverkeer.
  • Tevens kun je verschillende wallboards inrichten en deze rapportages op regelmatige basis uit laten voeren.


Wij raden aan de rapportages regelmatig te draaien. Dit geeft eenvoudig en overzichtelijk inzicht in het belverkeer binnen jouw organisatie. Waardevolle managementinformatie op basis waarvan je de telefoniebezetting optimaal kunt afstemmen op de behoeften van jouw organisatie.

Vragen

Mocht je vragen hebben over de KPN Rapportageportal, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jou graag! Dat kan via 0174 527 320 of info@vtmgroep.nl.

 

Terug naar overzicht

Volgende

Tip van Jennifer Buurmans ticket indienen VTM klantportal thumb klein
Ticket indienen via de VTM klantportal