Hoe installeer ik MAM op mijn toestel?

Welkom bij onze kennisbank, waar wij jou stap voor stap gaan uitleggen hoe jij eenvoudig en snel MAM in kan stellen. Maak je geen zorgen, het klinkt ingewikkelder dan het is. Volg de stappen en voilà, je hebt controle over je zakelijke apps en gegevens.

Apple iOS (iPhone/iPad)

Maak je gebruik van een Apple device? Bekijk dan hier de handleiding: STEL-MAM-in-op-IOS-

Google Android (Samsung, Google Pixel, LG, OnePlus, Motorola)

Maak je gebruik van een Android device? Bekijk dan hier de handleiding: STEL-MAM-in-op-Android

Terug naar overzicht

2

Deel dit artikel via:

Wil je alle belangrijke informatie over MDM en MAM in je mailbox ontvangen?

Download dan hier de MAM / MDM leaflet.

Leaflet MDM-MAM

Advies nodig over welke toestellen en/of het inrichten van MAM/MDM?

Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.