Endpoint Security

Endpoint Security bij VTM is in de cloud gehoste beveiliging waarmee desktops, laptops, servers en andere apparaten worden beschermd, zoals point-of-sale machines, IoT apparaten, SCADA systemen en tablets. Voortdurende cloudgebaseerde updates waarmee uw bedrijfsgegevens overal en altijd worden beschermd.

Endpoint Security bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:

Patch Management

Bijna de helft van aangetroffen tekortkomingen op systemen zijn exploiteerbaar en kunnen door aanvallers worden gebruikt om controle te krijgen over machines via het uitvoeren van externe codes. En bijna al deze kwetsbaarheden zijn eenvoudig op te lossen door de juiste software updates (patches) of eenvoudige administratieve wijzigingen. Met Patch Management worden systemen automatisch voorzien van benodigde en geautoriseerde updates.

Anti-virus (AV) software

Anti-virus biedt beschermende software op je computer, tegen bijvoorbeeld malware, spyware, phishing en andere dreigingen. Het gaat om bescherming tegen kwaadaardige software, ontworpen om data te stelen, systemen te ontwrichten of veilige connecties te compromitteren. Antivirus software helpt te voorkomen dat je schadelijke bestanden downloadt, houdt hackers buiten je netwerk en voorkomt bezoeken aan onveilige websites.Antivirus software van bijvoorbeeld Norton, McAfee en ESET werkt wat dat betreft als een soort schild rondom je computergebruik, zodat je hier veilig mee kunt werken.

Mail protection

Mail protection is een onderhoudsvrije Software as a Service-beveiliging van e-mail die doorlopend bijgewerkte bescherming levert om spam, malware, spear-phishing en geavanceerde gerichte aanvallen tegen te houden voordat ze uw netwerk bereiken. Hierbij is e-mailversleuteling inbegrepen om privacy te beschermen.

Webprotection

Met webprotection kunt u uw internetbeveiliging uitbreiden naar al uw gebruikers buiten uw zakelijke netwerk. Pas eenvoudig aangepaste beleidslijnen toe voor alle gebruikers en apparaten, op en buiten het netwerk. Met realtime bewaking van webgebruik kunt u direct reageren op problemen zodra deze zich voordoen.