Basisscan Cyberweerbaarheid

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. De afgelopen jaren is het aantal cyberdreigingen enorm toegenomen. De Basisscan Cyberweerbaarheid geeft inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf.

De tijd dat cybercriminelen zich alleen richtten op grote organisaties is allang verleden tijd. Ook het MKB is inmiddels een gewild doelwit van cybercriminelen. Sterker nog, het MKB is de afgelopen jaren zelfs uitgegroeid tot één van de grootste groepen organisaties die slachtoffer zijn geworden van een vorm van cybercriminaliteit.

Een belangrijke reden hiervoor is dat het aantal dreigingen in hoeveelheid is toegenomen. Hoe meer aanvallen op een grote groep organisaties, hoe groter de kans op een succes.


Cyberweerbaarheid serieus nemen

Een andere reden hiervoor is ook dat grotere organisaties hun cybersecurity vaak beter hebben ingericht dan veel MKB organisaties. MKB organisaties hebben niet altijd zelf een IT of security expert in huis, waardoor de cyberweerbaarheid niet altijd goed is geregeld. En dat is slecht nieuws, want geen enkele organisatie kan zich de risico’s op downtime, datalekken of imagoschade permitteren. Voor elke organisatie is het daarom van groot belang de cyberweerbaarheid serieus te nemen.

Maar hoe doe je dat? Om te beginnen; doe de Basisscan Cyberweerbaarheid!


Basisscan Cyberweerbaarheid

De Basisscan Cyberweerbaarheid geeft op overzichtelijke wijze inzicht in de digitale weerbaarheid van jouw bedrijf. Aan de hand van stellingen en vragen kom je erachter hoe jouw organisatie scoort op de basisprincipes van veilig digitaal ondernemen.

Na het invullen van de scan ontvang je de uitkomst, waarbij per basisprincipe wordt weergegeven in hoeverre je dat op orde hebt. Deze uitkomst is slechts een indicatie van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie; het biedt geen garantie dat jouw organisatie digitaal veilig is.

Naar de Basisscan Cyberweerbaarheid

 

Terug naar overzicht

Cybersecurity

Deel via:

Secure your Business

Uw digitale veiligheid is onze core business

De Cybersecurity diensten van VTM faciliteren in het meest veilige gebruik van uw informatie en communicatiediensten.

Cybersecurity van VTM