IOT Platform


Loop vooruit met een IOT platform

De ene ondernemer zegt het niets, terwijl een ander juist volop mogelijkheden ziet, namelijk IOT, oftewel Internet of Things. Het is een term die je steeds vaker hoort en ook het bedrijfsleven kan hier langzamerhand niet meer onderuit. Internet of Things houdt in dat zoveel mogelijk apparatuur is verbonden met het internet. En dan gaat het niet alleen om een computer of smartphone, eigenlijk is alles op het internet aan te sluiten. Het nut hiervan heeft zich inmiddels al bewezen in vele huishoudens, zoals een slimme thermometer of een slimme tandenborstel. IOT biedt ook het bedrijfsleven erg veel, dus loop ook voorop met je eigen IOT platform.

ICT-beheer mkb


Met een IOT beheer platform kun je meer service verlenen

Het belangrijkste kenmerk van Internet of Things, is dat apparatuur vanop afstand te bedienen is en veel zaken kun je volledig automatisch laten regelen. Het aanbod van mogelijkheden met IOT is zeer groot, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Maar ook jouw producten kun je aansluiten op het internet. Met een eigen IOT beheer platform kun je zelfs je dienstverlening uitbreiden. Met abonnementen kun je klanten gebruik laten maken de cloud. Dit biedt niet alleen meer gemak aan de klant, ook voor jouw organisatie. Het verzamelen en analyseren van gegevens gaat veel gemakkelijker. Zo biedt een IOT beheer platform een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van je product.

VTM helpt je graag met een Internet of Things platform

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Dan moet je Internet of Things implementeren. De invoering van een Internet of Things platform kan grote veranderingen teweegbrengen voor je bedrijfsmodel en wijze van werken. Laat je daarom bijstaan door de experts van VTM. Internet of Things is voor ons niet iets nieuws meer, maar onze business core. Wij kennen alle ins en outs van IOT en helpen je graag op weg met je eigen Internet of Things platform.


Zelf doen of uitbesteden

De keus om ICT beheer zelf te doen of uit te besteden, is voor ieder bedrijf anders. Wanneer je kiest voor uitbesteden, is het raadzaam om je goed te verdiepen in jouw mogelijke partner. VTM is specialist en wij gaan hier graag met jou over in gesprek.

Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things