Cybersecurity mkb


Hoe houd je cyberrisico’s onder controle?

De smartphone ontwikkelde een trend van verbonden apparaten die niet alleen een bepaalde vorm van computergebruik uitvoeren, maar ook steeds veranderende manieren creëren waarop we omgaan met de wereld om ons heen. Deze apparaten zijn verbonden via netwerken en cloudservices die eenvoudig toegang bieden tot en het delen van gevoelige informatie.

Maar cyberbeveiliging is nooit enkel een IT-probleem geweest. Het is een belangrijk zakelijk probleem dat focus en kennis vereist. De cybersecurity diensten van mkb introduceren een complete bedrijfsaanpak voor het beheren van cyberrisico's. MKB cybersecurity biedt een raamwerk om standaarden in kaart te brengen, kosten te besparen en de efficiëntie te vergroten door risico's en activiteiten met hoge prioriteit te identificeren en te beheren.

Cybersecurity ICTVandaag en niet morgen

Traditioneel wordt cyberveiligheid pas een aandachtspunt voor organisaties na een cyberaanval. Deze trage aanpak is zowel kostbaar als inefficiënt - en helaas heel gebruikelijk.

Cybersecurity mkb benadert jouw cyberbeveiliging op een proactieve manier, waarbij wordt erkend dat cyberaanvallen eerder een geval zijn van wanneer en niet of het zich voordoet. Bedrijven en organisaties die zijn voorbereid en over de juiste systemen en technologie beschikken, kunnen sneller reageren, herstellen en doorgaan met hun bedrijfsactiviteiten, waardoor ze minder kosten hebben.

Cybersecurity ICTEen goede cyberbeveiliging: plannen, bewaken en aanpassen

De technologie vordert snel en cybercriminelen worden steeds geavanceerder in de methoden die ze gebruiken om toegang te krijgen tot jouw vertrouwelijke gegevens. Het beheren van uw cyberbeveiliging is nu een continu proces van plannen, bewaken en aanpassen aan de veranderende aard van cyberbedreigingen. Bedrijven en organisaties hebben een continue focus op cyberbeveiliging nodig. Het MKB-team werkt met je samen om jouw omgeving te begrijpen, de vereiste veranderingen door te voeren, je cyberbeveiligingsprogramma te beheren, zodat je jouw cyberbeveiliging kunt behouden en verbeteren wanneer dat nodig is.


Secure your Business

Cybersecurity is een breed begrip. Vaak zien we dat organisaties niet weten welke risico’s ze lopen, wat ze hiermee moeten, laat staan waar ze moeten beginnen. Wilt u meer weten over cyberbeveiliging voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things