Cyberbeveiliging


Hoe is het in jouw organisatie met de cyberbeveiliging gesteld?

Voor bedrijven is het meer dan ooit van belang om hun cyberbeveiliging op orde te hebben. Met enige regelmaat kun je het in de nieuwsberichten lezen dat hackers bedrijven hebben gehackt en schade hebben berokkend. Of dat er onzorgvuldig met data wordt omgegaan, waardoor gevoelige data op straat komt te liggen. Nu lijken sommige berichten een ´ver van mijn bed show´, maar weet je zeker dat het jouw organisatie niet zal overkomen? Alles hangt af van in hoeverre jij de cyberbeveiliging op orde hebt. Is dit niet in orde, dan kom je hier vroeg of laat achter en vaak als het al te laat is.


Zorg voor een optimale cybersecurity in je gehele IT-infrastructuur

Cybersecurity ICTCybersecurity is niet één bepaalt onderdeel, een goede beveiliging moet toegepast worden op je gehele IT-infrastructuur. Dit gaat om je servers, maar ook om routers, switches en firewalls. En wat denk je van de nodige verbindingen, zoals je internet verbinding, je wifi of je lokale verbindingen. Uiteindelijk leidt dit terug tot de pc of laptop waar gebruikers aan werken. Het is niet ongewoon dat in deze hele keten van IT-infrastructuur bepaalde kwetsbaarheden zitten en waardoor indringers je systemen binnen kunnen komen. Het loont zich echt als je voor het testen van je IT-infrastructuur experts inzet. Je kwetsbaarheden worden zo in kaart gebracht en jij kunt op basis hiervan maatregelen nemen.


Laat VTM de cyberbeveiliging verbeteren

Denk je dat je de cyberbeveiliging wel in orde hebt? Schakel VTM in om dit te testen. Wij kunnen exact zien waar de zwakheden in jouw infrastructuur aanwezig zijn, zodat we goede maatregelen kunnen nemen. Wij kunnen je op alle fronten helpen om je cyberveiligheid te verbeteren. Of het nu gaat om indringers tegen te houden, voorkomen dat schadelijke software wordt geïnstalleerd of bescherming tegen phishingmail, samen met jou brengen wij de cyberbeveiliging naar een hoger niveau. Neem hiervoor eens contact met ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om elkaar beter te leren kennen.


Secure your Business

Cybersecurity is een breed begrip. Het omvat onderwerpen als fysieke beveiliging, hardware, risico analyses, medewerkers, wet en regelgeving, etcetera. Vaak zien we dat organisaties niet weten welke risico’s ze lopen, wat ze hiermee moeten, laat staan waar ze moeten beginnen. Wilt u meer weten over cyberbeveiliging voor uw organisatie, wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact met ons op


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

VTM, professionals in

icon ICT

IT

Moderne IT oplossingen waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst.

icon Telecom

TELECOM

First class telefonie, internet en ip-vpn oplossingen.

icon IoT

IoT

Ultra moderne, betrouwbare én veilige Internet of Things oplossingen.

icon Cybersecurity

CYBERSECURITY

24/7 Security operations, security platform en multi-layer defense.

0+

Geweldige klanten

0

NPS klanttevredenheid

0

Dedicated professionals

8.7

Onze 1100+ klanten
waarderen ons met
gemiddeld een:

Lees alle reviews


VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie