Zakelijk internet, eenvoudig geregeld

VTM levert zakelijk internet in heel Nederland, ook op uw locatie! Betrouwbaar en razendsnel, met maximale beschikbaarheid op verschillende netwerken in Nederland en premium, 24/7 ondersteuning en dienstverlening.

Zakelijk internet van VTM houdt uw bedrijf online onder alle omstandigheden. Voor elke locatie krijgt u het beste aanbod voor zakelijk internet te zien. Onze servicemedewerkers staan altijd voor u klaar én waar nodig leveren wij verbindingen en aanvullende diensten volledig op maat.

Meerdere locaties?

Meerdere locaties sluiten wij aan op meerdere netwerken, verbindingen overzetten maken we makkelijk en simpel en samen met u zoeken wij de verbinding die past bij uw bedrijf: glasvezel, straalverbinding, dsl, kabel, etc.

 • Glasvezel verbinding

  Supersnel zakelijk glasvezel is steeds vaker voor bedrijven beschikbaar. Grote bandbreedte en hoge snelheden, de oplossing heet glasvezel, dé technologie voor internetdiensten en communicatiemiddelen voor de toekomst. Bekijk meteen of zakelijk glasvezel op uw locatie mogelijk is!

 • DSL verbinding

  Internet via DSL gaat over uw bestaande telefoonlijn. Deze internetoplossing is perfect wanneer een supersnelle internetverbinding niet nodig is of als de bedrijfslocatie geen andere internetmogelijkheden heeft.

 • Straalverbinding

  Wanneer het internet niet via de grond kan, gaan we door de lucht. Zakelijk internet via een straalverbinding garandeert een betrouwbare verbinding met hoge internetsnelheid; dé beste oplossing voor moeilijk bereikbare bedrijven

 • Kabel verbinding

  Internet via de coax kabel is uitermate geschikt voor bedrijven en kan ook ingezet worden als back-up voor glasvezelinternet. VTM levert ook over deze netwerken, waarop tot wel 500Mbit/s download- en 40Mbit/s uploadsnelheid kan gehaald worden.

 • 4G verbinding

  Zakelijk internet leveren we ook via een draadloze verbinding. De verbinding biedt voldoende snelheid, voor een vaste prijs per week of maand.

 

Ook op uw locatie!

VTM levert zakelijk internet in heel Nederland. Ook op uw locatie!
Doe de online postcodecheck en u ziet direct de mogelijkheden voor uw organisatie.

DOE DE CHECK » »


Bereken uw optimale bandbreedte

Met onze VTM bandbreedtecalculator kunt u (indicatief) berekenen welke bandbreedte optimaal is voor uw bedrijfsvoering. Uw bandbreedte is bepalend voor hoeveel data er per seconde door een verbinding verstuurd kan worden.

Bereken uw optimale bandbreedte


Controleer uw internetsnelheid

Hoge bandbreedte is tegenwoordig een vereiste om goed uw werk te kunnen doen. Met de speedtest kunt u uw totale internetsnelheid berekenen en komt u er gemakkelijk achter wat uw internetsnelheid is op locatie.

Controleer uw internetsnelheid


Vind de juiste verbinding voor uw bedrijf

Grote bandbreedte en hoge internetsnelheden voor uw bedrijf? Kies de verbinding die bij u past. Doe de online postcodecheck en u ziet direct de mogelijkheden voor uw bedrijf en de beschikbaarheid van verbindingen op uw locatie.

Doe de postcodecheck