VTM wint “De Blauwe Veer 2017”

Tijdens het jaarlijkse partner event van Telfort Zakelijk is de VTM Groep de trotse winnaar geworden van De Blauwe Veer Award 2017. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Onze duidelijke visie en strategie op de markt is de reden dat wij in de categorie Duidelijk de award in ontvangst mochten nemen,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Blauwe Veer Awards

Telfort Zakelijk werkt door het hele land met geselecteerde partners. Elk jaar wordt tijdens het Telfort Zakelijk partner event ‘De Blauwe Veer’ uitgereikt aan partners die zich hebben onderscheiden in de markt. De volgende partners blonken dit jaar uit in de categorieën Persoonlijk, Ondernemend en Duidelijk; Bos BTC, Televak Centers en de VTM Groep.

Duidelijk

De VTM Groep heeft in de categorie Duidelijk de award en de daarbij behorende cheque van € 2500 in ontvangt mogen nemen. Volgens de jury vooral vanwege onze duidelijke visie, onze focus en onze strategie op de markt voor ICT en Telecom, onze dagelijkse inzet voor hoge klanttevredenheid en door onze heldere vertaling van wat de klant kan verwachten van zowel Telfort Zakelijk als van de VTM Groep.

“Elke dag werken wij met veel energie en enthousiasme aan ons producten- en dienstenportfolio, met als doel onze klant altijd de oplossing te bieden die het beste past bij de behoeften van de organisatie. Eerder dit jaar zijn we uitgeroepen tot Business Partner van het Jaar van KPN en ook deze Blauwe Veer Award van Telfort Zakelijk is wederom een bevestiging van ons doel en de ambitie die we als VTM Groep laten zien. Wij zijn hier enorm trots op en vinden het een groot compliment om de Blauwe Veer te mogen ontvangen”, aldus Hans Olsthoorn, directeur van de VTM Groep.

 

Lees ook:
- Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk