Even voorstellen

Al geruime tijd zijn wij bij VTM Groep bezig met de dienst KPN EEN. Met dit blog willen we onze klanten en andere geïnteresseerden meenemen in de mogelijkheden van KPN EEN. Wat is en kan KPN EEN nu allemaal.

Elke 2 weken zullen we een thema rondom KPN EEN gaan behandelen. In dit eerste blog willen wij u graag eerst laten kennismaken met VTM Groep. Wie is VTM Groep en wat doen ze precies?

Wat doen we eenvoudig gezegd?

Wij zorgen dat onze klanten probleemloos gebruik kunnen maken van hun IT & Telecom omgeving.
Met ons enthousiaste team bieden wij u de meeste efficiënte en meest betrouwbare oplossing op het gebied van bedrijfscommunicatie.
VTM wil juist door het inzetten van communicatiemiddelen u helpen uw doelen te bereiken zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.

Kerntaken:

Wij leveren, beheren en installeren een breed pakket aan diensten: vaste en mobiele telefonie, internet, data- infrastructuren en netwerken, systeembeer en netwerkbekabeling.
Door de bundeling van onze verschillende expertises kunnen wij een totaaloplossing voor de zakelijke markt bieden.

Algemene kenmerken:

Wie zijn wij:
Een communicatiespecialist met 25 jaar ervaring. Door het leveren van een communicatieoplossing die past als een maatpak stellen wij organisaties in staat efficiënter te gaan communiceren, gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten te krijgen. Onze wil om hier in de beste te zijn, heeft ervoor gezorgd dat wij de titel Platina Business Partner van KPN hebben en zijn uitgegroeid tot één van de grootste telecom en IT specialisten in Nederland.

Werkwijze:

Samen met u kijken we naar de processen en werkwijze van uw organisatie. VTM maakt als het ware een röntgenfoto van uw bedrijfscommunicatie. Met onze ervaring en kennis van IT en Telecom kijken we hoe we de techniek van vandaag optimaal kunnen inzetten voor uw manier van werken voor morgen.

We maken een voorstel voor wat beter kan, wat goed is laten we ongemoeid. Zo krijgt u op basis van uw processen, werkwijze en behoeften een oplossing op maat.
VTM denkt vraaggericht, wij denken in oplossingen en brainstormen met u mee, service is onze kerntaak.