T-Mobile doorbreekt taboe met loslaten datacap

Het jaar is nog maar net begonnen, maar Telecomland is al weer op volle toeren. Nieuwste speerpunt is een mobiel abonnement zonder datacaps. T-Mobile NL wil de Nederlandse mobiele markt opschudden met voordelige abonnementen voor onbeperkt mobiel internet en bellen. 

VTM Groep blijft niet achter. Onze prijzen voor mobiele abonnementen zijn altijd scherp in de markt. Met de mobiele abonnementen van KPN Zakelijk Mobiel kunt u ook tegen de scherpste tarieven internetten en bellen in de gehele EU.

Alle vrijheid

Klanten willen vooral graag betaalbaar onbeperkt internet. Hier is eind 2016 al op ingespeeld met de nieuwe proposities van KPN Zakelijk Mobiel en Telfort Zakelijk. Onder andere met data abonnementen tot 10GB, wat praktisch niemand verbruikt. We houden ook deze nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig hierop anticiperen. Of ook KPN en Telfort de datalimieten overboord gooien is nog niet duidelijk. De ruime databundels die wij momenteel al aanbieden geven klanten alle vrijheid.