Partner status bij Cisco verlengd

Eind 2016 zijn de partner statussen van de VTM Groep bij Cisco verlengd. De VTM Groep is Cisco Select Certified Partner met Small and Midsize Business Specialization. De certificaten zijn voor Cisco een vereiste om als VTM Groep het portfolio van Cisco te mogen voeren. Voor VTM Groep is het de bevestiging van het leveren van de hoogste kwaliteit in onze product- en dienstverlening.

Met nieuwe technologieën als Unified Communications, TelePresence en de groeiende mobiliteit neemt de vraag naar IT-ers met specialistische kennis sterk toe. Met de vernieuwde Cisco certificering met Small and Midsize Business Specialization laat de VTM Groep zien de juiste specialistische kennis in huis te hebben. VTM Groep voldoet hiermee aan de strenge eisen die Cisco stelt aan partners.

“Het hebben en houden van de juiste partnercertificering is voor ons belangrijk in de realisering van onze groeistrategie op het gebied van ICT. Het is de bevestiging van de kwaliteit die wij willen leveren aan onze klant,” aldus Joeri Schnetz, operationeel directeur bij de VTM Groep.

“De juiste kennis van technologie is essentieel. Bijvoorbeeld op het gebied van Cloud-dienstverlening, wat een grote rol speelt bij steeds meer van onze partners en klanten. Om voorop te blijven lopen, en het niveau hoog te houden, moeten we voortdurend investeren in kennis en kwaliteit. Het verlengen van in dit geval onze Cisco-certificering, maar ook onze hernieuwde ISO 9001:2015 normering, zijn daarbij van belang.”