“Onze totale ICT en Telecom omgeving onder één dak”

Sinds deze zomer is AA Advies, een allround administratie- en financieel advies bureau, overgegaan op KPN ÉÉN. Gelijktijdig zijn zij overgegaan op glasvezel en maken zij gebruik van werkplekbeheer. “Deze verbeteringen leveren voor een kleine MKB organisatie als ons veel voordelen op en neemt ook heel wat werk uit handen” aldus Rosalie van der Ende, Officemanager binnen AA Advies.

AA Advies is een allround administratie- en financieel advies bureau, gespecialiseerd in het verzorgen van administraties, advisering, bemiddeling en hoogwaardige dienstverlening. De afgelopen jaren is er veel veranderd, waaronder de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt.

Door de nauwe lokale betrokkenheid en bemiddeling in grote glastuinbouwprojecten is er naast veel kennis over financieel advies ook gedegen deskundigheid op het gebied van de glastuinbouwsector.

Niet tevreden

Rosalie van der Ende: “Wij waren al een tijdje niet tevreden over onze cloud omgeving. Ook de hoge kosten voor de ISDN-lijnen en onze verouderde apparatuur waren reden om over te willen stappen op iets nieuws. Via KPN zijn wij toen in contact gekomen met VTM Groep voor een kennismakingsgesprek.”

Alles onder één dak

“Eigenlijk vanaf het eerste moment heeft VTM Groep ons helder geïnformeerd over de mogelijke toepassing(en) binnen onze organisatie en ons daarmee uitstekend geholpen. Alles werd helder en open gecommuniceerd. Wij werden volledig geïnformeerd over alle geboden oplossingen. Door lange levertijd van het glasvezel heeft het traject wel een tijdje geduurd, maar dit was van te voren bij ons bekend. Toen het glasvezel er eenmaal was, is alles in sneltreinvaart geïnstalleerd.”

“Door te kiezen voor VTM Groep hebben wij nu onze totale ICT- en Telecom omgeving, samen onder één dak, met één adviseur en één aanspreekpunt. Dit is voor ons heel belangrijk en veel makkelijker”.

Overzichtelijk en flexibel in de cloud

AA Advies is uiteindelijk overgegaan op KPN ÉÉN. Hiervoor was een glasvezel verbinding noodzakelijk. “Door alle problemen die wij met het internet hadden waren we er op gebrand iets beters te vinden. Door te kiezen voor glasvezel was het ook mogelijk om voor VOIP te kiezen. Het grote voordeel voor ons zat in het feit, dat wij niet ‘verplicht’ waren weer te moeten kiezen voor een fysieke telefooncentrale. De integratie in de cloud maakt het mogelijk om gemakkelijk je telefoonboek te raadplegen en te zien wie beschikbaar is.”

Rosalie van der Ende vervolgt: “Werkplekbeheer in de cloud levert ons veel voordelen op. Voor de ICT hoeven wij nu niet iemand apart vrij te maken of aan te nemen. Dat neemt heel wat werk voor ons uit handen, maar is ook financieel aantrekkelijk. Tevens zijn we altijd verzekerd van de laatste updates en beveiliging van onze software, zonder dat dit een grote kostenpost wordt. Flexibel kunnen werken is eveneens een groot voordeel voor die momenten dat iemand op een andere werkplek of buiten kantoor moet kunnen werken.”

Tijdwinst en betere bereikbaarheid

“Opzoeken van telefoonnummers is voor ons nu verleden tijd. Ook de optie fax to email levert tijdwinst op. Wij kunnen dit nu meteen verwerken. Het snelle internet zorgt voor een veel betere bereikbaarheid en tot nu toe hebben wij geen problemen ervaren met het netwerk (de problematiek in onze oude situatie kostte ons soms veel tijd)”

Warm bad

Het hele traject heeft al met al 7 maanden in beslag genomen. Van eerste kennismaking tot uiteindelijke oplevering, inclusief de nieuwe glasvezelverbinding.

Over de samenwerking gedurende het complete overgangstraject en het vervolg hierna eindigt Rosalie van der Ende met: “De klantvriendelijkheid van de VTM Groep laat je ervaren dat je in een warm bad terecht komt. Of je nu met de project coördinator, de accountmanager of de ICT-desk te maken hebt, ze proberen je altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.”