Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang. Graag nodigen wij u daarom uit voor onze ontbijtsessie Security & Risk Management op vrijdag 16 maart.

Online werkplekken, medewerkers met meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; ICT vormt voor steeds meer organisaties het hart van de organisatie. Een veilige, betrouwbare ICT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

Goede ICT-security zou een belangrijk speerpunt moeten zijn voor elke organisatie. Tegelijk is dit niet voor elke organisatie de core business. Wel voor VTM! Graag nodigen wij u daarom uit voor onze ontbijtsessie Security & Risk Management op vrijdag 16 maart.

Experts

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, laten zien hoe een gedegen security beleid organisaties wapent tegen risico’s en uw bedrijfscontinuïteit zo optimaal mogelijk beschermt.

U komt alles te weten over de mogelijkheden voor uw organisatie én u kunt meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Praktische Informatie

Locatie: VTM, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Vrijdag 16 maart 2018
07:45 uur      -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting

Inschrijven

U kunt niet meer inschrijven voor deze sessie. Heeft u interesse in een volgende sessie, neem dan contact met ons op via ict@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.