Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op vrijdag 16 februari.

Per 25 mei 2018 is in de hele EU the General Data Protection Regulation (GDPR) van toepassing. Per die datum moeten alle bedrijven die actief zijn binnen de Europese Unie voldoen aan deze nieuwe privacywetgeving. In Nederland is dit de AVG - Algemene Verordening Gegevensbescherming.

AVG compliancy

Voor veel bedrijven is het voldoen aan de AVG een grote uitdaging. De AVG voorziet in uitbreiding van de privacyrechten van burgers en klanten en stelt eisen die in veel gevallen impact hebben op onderdelen en processen binnen uw organisatie. Zie ook Bent u klaar voor de AVG?

Met nog minder dan een jaar te gaan is het essentieel om zo snel mogelijk te beginnen om compliant te worden met de AVG.

Spelregels en toepassingen

Om u op weg te helpen, organiseert de VTM Groep een ontbijtsessie, waarin wij samen met één van onze AVG experts de spelregels en toepassingen van de AVG voor u uiteen zetten. Laat u tijdens onze sessie informeren én u kunt meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Praktische Informatie

Locatie: VTM Groep, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: Vrijdag 16 februari 2018
07:45 uur -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting

Inschrijven

De sessie is uitsluitend bedoeld voor directieleden. Deelname is gratis. Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies in kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt.

De ontbijtsessie van 16 februari is vol. U kunt hiervoor niet meer aanmelden.


Extra ontbijtsessie

Vanwege de grote belangstelling voor de AVG ontbijtsessies, wordt mogelijk nog een extra sessie georganiseerd op een nader te bepalen datum. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, kunt u hieronder uw mailadres achterlaten. Wij houden u dan als eerste op de hoogte over een eventuele extra sessie.