M2M Services is FD Gazelle

M2M Services, onderdeel van de VTM Groep, is FD Gazelle 2017. Daarmee behoort M2M Services tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse groeicompetitie wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Het Financieele Dagblad. In november trekt FD het land in om de Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars.

Dit jaar telt de ranglijst van de FD Gazellen 754 snelle groeiers. De FD Gazellen profiteren van aangetrokken afzetmarkten en het economisch herstel in Nederland. Volgens FD blijken snelgroeiende bedrijven vooral succesvol dankzij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het aanboren van nieuwe marktgebieden.

M2M Services is als FD Gazelle één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gerealiseerd maken kans op deze award. Ook is het van belang dat het bedrijf een gezonde financiële positie heeft.

M2M Services is als onderdeel van de VTM Groep leverancier van hoogwaardige oplossingen voor IoT/M2M vraagstukken. Een markt waar ook de komende jaren nog veel groei valt te realiseren. Steeds meer bedrijven raken overtuigd van het toepassen van het Internet of Things in het bedrijfsproces. Oplossingen waarbij M2M Services als specialist bedrijven kan helpen.

De uitreiking van de FD Gazelle 2017 regio West-Nederland vindt plaats op dinsdag 14 november in de Stadsgehoorzaal in Leiden.