KPN versterkt positie als security service provider

KPN is overeengekomen om QSight IT Holding B.V. (“QSight IT”) over te nemen. QSight IT is leverancier van managed security services en public cloud consultancy. Hiermee breidt KPN zijn Cloud en security portfolio verder uit, in lijn met de strategie van KPN om zijn positie als security service provider in Nederland te versterken.

QSight IT biedt een breed serviceportfolio op het gebied van managed security services, waaronder 24x7 proactieve bewaking tegen cyberdreigingen, operationeel beveiligingsbeheer en Cloud consultancy.

Portfolio

Met de overname verbreedt KPN zijn huidige portfolio aan Cloud- en security producten en diensten. KPN is hierdoor in staat om alle klanten - van MKB tot grote corporates - een breed aanbod van hoogwaardige beveiligingsdiensten aan te bieden.

“KPN beschouwt het als een strategische prioriteit om zijn klanten beveiligingsdiensten en -producten van het allerhoogste niveau te kunnen bieden,” zegt Eelco Blok, CEO van KPN. “Met de overname van QSight IT verwelkomen we een team hooggekwalificeerde beveiligings- en Microsoftprofessionals en aanzienlijke detection en prediction capaciteiten.”

Business Partners

Samen met zijn business partners kan KPN nu het volledige scala aan producten en diensten bieden, van prevention tot detection en prediction, die klanten nodig hebben om hun ICT-netwerken, systemen en producten te beschermen.

Meer weten over de Cloud en security mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan zeker contact met ons op via info@vtmgroep.nl of 0174 52 73 20.