Hoe belangrijk is online zijn voor uw bedrijf?

Stelt u zich eens voor; een dag werken met een haperende internetverbinding. Geen prettige gedachte toch?! Online zijn is binnen veel organisaties onmisbaar om goed te kunnen werken. Een slechte internetverbinding is zelfs één van de grootste bronnen van productiviteitsverlies op de werkvloer. Iets wat u zich niet kunt permitteren en wat ook helemaal niet nodig is.

Vanwege nieuwe communicatietechnologieën en toenemend dataverkeer, zijn bedrijven constant op zoek naar de beste internetverbinding. We bellen via internet, medewerkers willen overal kunnen werken vanaf elk gewenst device en organisaties begeven zich moeiteloos in de Cloud. Veel bedrijfsprocessen zijn inmiddels afhankelijk van internet. Vertraging of storing betekent dat deze bedrijfsprocessen niet meer soepel verlopen. Een goede, stabiele, veilige internetverbinding is dan ook van groot belang voor uw bedrijf.

Toch blijkt 60% van de organisaties soms tot regelmatig last te hebben van traag internet of van een storing. 5% heeft hier zelfs vaak last van. In bijna alle gevallen leidt dit er toe dat medewerkers op de werkvloer niet optimaal kunnen werken.

Zorgeloos online

Downtime kost bedrijven geld. Medewerkers kunnen niet bij gegevens, er kan niet gemaild worden en met telefonie via internet kan er niet gebeld worden. Dat betekent dat uw organisatie niet bereikbaar is!

U en uw medewerkers moeten zich volledig kunnen richten op het werk. Dat iedereen online is, is een ‘gewoongoed’. Maar dan moet het wel werken! Randzaken, zoals uw zakelijke internetverbinding moeten zo geregeld zijn dat u er geen omkijken naar heeft. Én dat u er van op aan kunt dat het werkt.

Hoe belangrijk is online zijn voor uw bedrijf?

Bepaal daarom bij het kiezen van uw zakelijke internetverbinding als eerste hoe belangrijk het is voor uw organisatie om online te blijven. Afhankelijk daarvan kiest u de verbinding die past bij uw organisatie. Stabiliteit zou daarbij voorop moeten staan, gevolgd door snelheid. Verzeker u van een stabiele verbinding met de juiste snelheid.

En evenzo belangrijk, let bij het afsluiten van uw zakelijk internetverbinding op de service en technische ondersteuning die een provider biedt mocht er een probleem zijn. Hoe hoger de ondersteuning, hoe sneller u wordt geholpen in geval van storing, hoe beperkter de downtime.

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook: