Gemeenten besparen tot 80% op communicatiekosten via M2M Services

We lezen het overal om ons heen, ISDN netwerken stoppen op termijn en PSTN meervoudig houdt op te bestaan. Oude gebelde GSM technieken, het zogenaamde CSD wat een dure manier van communiceren is, heeft binnenkort geen support meer.

Genoeg redenen om over te stappen op toekomstvaste en beveiligde communicatie.

Al ruim 200 gemeenten gingen u voor

Inmiddels levert en monitort M2M Services uit Maasdijk bij meer dan 200 Gemeenten en Waterschappen beveiligde communicatie oplossingen. En keer op keer is men verbaasd over de besparing welke gerealiseerd kan worden met onze oplossing.

Besparingen tot wel 80% geen uitzondering

Gemeenten kunnen flink besparen op communicatiekosten met onze oplossing. Besparing tot maar liefst 80% zijn daarbij geen uitzondering. Daarbij leveren wij deze ook nog inclusief beveiliging, waardoor het risico op ongewenst gebruik door derden zo goed als nihil is.

Maakt u als Gemeente nog geen gebruik van onze oplossing? Ga dan zeker het gesprek aan met één van onze consultants. Wij gaan graag met u in gesprek over wat het uitfaseren van huidige, verouderde communicatie oplossingen betekent voor de communicatie infrastructuur binnen uw Gemeente. En natuurlijk bespreken we met u welke mogelijkheden dit biedt voor uw Gemeente.

Neem hiervoor contact op via info@m2mservices.nl of 0174 22 66 92.

 

Volgende

Follow My Challenge mountainbiker
Perfecte real-time tracking software voorzien van M2M sims