Bedrijven kiezen steeds vaker voor cloud-first en zelfs cloud-only strategieën

Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat een bedrijfsbeleid waarin de cloud nog wordt genegeerd in 2020 een zeldzaamheid zal zijn. De cloud zal in toenemende mate de standaard optie worden. Bedrijven kiezen steeds vaker voor cloud-first en zelfs cloud-only strategieën. 

Een bedrijfsbeleid waarin de cloud volledig wordt genegeerd is in 2020 net zo zeldzaam als een bedrijfsbeleid waarin internet vandaag de dag geen rol speelt. Geen enkel bedrijf wil de cloud meer volledig links laten liggen.

Dit voorspelt onderzoeksbureau Gartner. ’Nagenoeg ieder bedrijf heeft in 2020 de cloud omarmd. Los van het feit dat veel organisaties met een no-cloud beleid onder de radar toch gebruik maken van de cloud, zijn wij van mening dat deze positie in toenemende mate onhoudbaar wordt”, zegt Jeffrey Mann, vice president onderzoek bij Gartner. “De cloud zal in toenemende mate de standaard optie worden voor software implementaties.”

Lees het hele artikel op cloudworks.nu/nagenoeg-ieder-bedrijf-heeft-in-2020-de-cloud-omarmd

Cloud-diensten via VTM Groep

Ook VTM Groep is zich van deze ontwikkeling bewust. Met onze cloud-diensten leveren wij de expertise en de techniek die u in staat stelt uw klanten optimaal te bedienen, optimale bereikbaarheid, office tools via de cloud, online opslag en back-ups en werken waar en wanneer u wilt. Bekijk hieronder wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.